'BATMAN BULUŞMALARI' ETKİNLİĞİ İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

'YENİKAPI'DA YAPILACAK OLAN BATMAN BULUŞMALARI' ETKİNLİĞİ İÇİN DESTEK ÇAĞRISI

İBDF – İstanbul Batman Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taşkıran basınla bir araya geldi.

Batman’da İş İnsanları, STK ve basınla kahvaltılı toplantıda buluşan İstanbul Batman Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taşkıran, İstanbul’da düzenlenecek etkinlik için destek istedi. 19-22 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da Batman Buluşmaları etkinliği düzenlenecek. Etkinliği organize eden İstanbul Batman Dernekler Federasyonu (İBDF) yönetimi ildeki basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Toplantıda basına açıklama yapan İstanbul Batman Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taşkıran, destek istedi.

İBDF BAŞKANI RECEP TAŞKIRAN

İstanbul Yenikapı’da yapılacak olan  Batman Buluşmaları etkinliği hakkında açıklamalarda bulunan İBDF Başkanı Recep Taşkıran şunları söyledi.

Taşkıran, “Biliyorsunuz düzenleyeceğimiz etkinlik, Batman Buluşmalarının ikincisi oluyor. İlki Sayın Valimiz ve Batman Belediyesinin desteğiyle İstanbul Yenikapı’da Batman Tanıtım Günleri adı altında yapılmıştı. Bu ikinci etkinliği İstanbul Batman Dernekler Federasyonu düzenleyecek. Bu organizasyon için çok uğraştık, çok çaba sarf ettik. Nihayet 19-22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak buluşmalar için İstanbul Yenikapı'da kendimize yer edindik.” ifadelerini kullandı.

Batman sevdalısı herkesi Yenikapı'da buluşmaya çağıran Taşkıran, “Batman’ı seven, Batman’ın Türkiye’de, İstanbul’da tanınmasını isteyen herkesi, gerek Batmanlı ve gerekse daha önce Batman’da görev yapmış ve Batman’a özlem duyan tüm Batman sevdalılarını Yenikapı’daki Batman Buluşmalarına bekliyoruz. Basınımızı, esnafımızı, halkımızı buluşmalara katılmaya çağırıyoruz. İstanbul’daki Batmanlıların selamını getirdik. Onlarda sizleri orada sabırsızlıkla bekliyorlar. Sizinle tanışmak, sizleri kucaklamak istiyorlar.” dedi.

İBDF BAŞKAN YARDIMCISI AYSEL SİLİ

Daha sonra söz alan İBDF – İstanbul Batman Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Aysel Sili

“ İstanbul Yenikapı’da, İBB – İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, 81 İl’e şehirlerin kültürünün, mutfaklarının, geleneklerinin, sanatçılarının kısaca şehrin tanıtımının yapılması için Yenikapı’da etkinlik alanı tahsis ediliyor.

Yaptığımız girişim, çalışma, gayret ve çabanın neticesinde Batman buluşması için 19 – 22 Mayıs 2022 tarihinde mutabık kaldık. Bu etkinliği en iyi şekilde yapmak için çalışma ve görüşmelerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bize tahsis edilen tarihte Batman’ımızı İş insanlarımız, STK’lar, basın ve yüreğinde Batman sevgisi hisseden tüm dost ve hemşerilerimizden bizlere katkı sunmalarını, destek vermelerini talep ediyoruz ve bekliyoruz.

Bölgemizin hızla gelişen güzel kenti, Batman’ımızı sizlerin de desteğiyle İstanbul ve Türkiye’ye Batmanlılara yakışır bir kalitede tanıtacağımıza inancımız tamdır” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler