"Herhangi bir tehdide baskıya asla izin vermeyeceğiz"

16 Nisan referandumu öncesi her türlü tedbiri aldıklarını söyleyen Batman Valisi Ahmet Deniz, “Herhangi bir tehdide, baskıya asla izin vermeyeceğiz. Birinci görevimiz halkımızın özgür iradesinin özgürce sandığa yansımasıdır.” dedi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Beşiri ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İlk olarak Beşiri Kaymakamlığına giden Vali Deniz, Kaymakam Mustafa Maslak ve ilçenin kurum müdürleriyle basına kapalı toplantı yaptı. Vali Deniz, Burada Kaymakam Maslak’tan ilçenin sorun ve sıkıntılarıyla ilgili bilgi aldı.

Ziyarette; Deniz'in yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, il ve ilçe kurum müdürleri katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Vali Deniz, ilçe hakkında genel bir değerlendirme yaptıklarını söyledi.

2017 yılı yatırımlarıyla ilgili Kaymakam Maslak’tan brifing aldığını ifade eden Deniz, “Bu yıl güzel bir hastane açtık. Çok da güzel hizmet veriyor. Memnuniyet üst düzeyde. Bu sene gençlik merkezi planımız var. 12 derslikli bir imam hatip ortaokulu ihtiyacımız var, 8 derslikli okulumuz devam ediyor. Yoğun bir şekilde asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı, parke çalışmalarımız devam ediyor. Hem İkiköprü’de hem burada kaymakam arkadaşımız belediye başkan vekili olarak geldiği günden veri vatandaşlarımız için belediyeciliğin nasıl yapılması gerekiyorsa o şekilde hizmet veriyorlar. Zaten vatandaşlarımız da bunu görüyor.” dedi.

Belediyelerin asıl görevinin halkın parasını halkın hizmetine sunmak olduğunu vurgulayan Deniz, “Doğrusu da budur ama yıllardır maalesef Güneydoğu’nun birçok yerinde bu sıkıntılar yaşanmaktadır. Şu an belediyelerimiz gerçek amaçları doğrultusunda halkın hizmetinde çalışıyorlar daha da iyi olacak inşallah. Daha güzel projeler var.” diye konuştu.

16 Nisan referandum öncesi güvenlik toplantıları da yaptıklarını sözlerine ekleyen Deniz, konuşmasını şöyle devam etti: “Bir taraftan da bugün seçim güvenliğini de değerlendiriyoruz. İlimizin tamamında referandum öncesi ve referandum günü asla ve asla bir güvenlik zafiyeti diye bir şey mümkün değil. Her türlü tedbir ve planlamamızı aldık. Herhangi bir tehdide, baskıya asla ve asla boyun eğmeyeceğiz, izin vermeyeceğiz. Kim varsa da hukuk kuralları çerçevesinde gereğini yapacağız. Birinci görevimiz halkımızın özgür iradesinin özgürce sandığa yansımasıdır. Bunda hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Herkes, her siyasi parti en ücra yerde şu anda propaganda yapabiliyor. Bizim istediğimiz de zaten bu.” 

Toplantının ardından Deniz, esnaf ve halkla selamlaşarak sorun ve sıkıntılarını dinledi. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen Deniz, muhtarlarla bir araya geldi.

Burada sigaranın zararlarına dikkat çeken Deniz, sigara bırakan muhtarlara pozitif ayrımcılık yapacaklarını belirtti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler