"Kardeşim trafik kazası sonucu hayatını kaybetti"

Hizbullah Cemaatinin önde gelen isimlerinden Molla Muhammed Said Varol'un ağabeyi Molla Beşir Varol, kardeşinin elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ömrünü İslami hizmetlere adayan Hizbullah Cemaatinin önde gelen isimlerinden Molla Muhammed Said Varol'un ağabeyi Molla Beşir Varol, kardeşinin vefatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İslam davası için yıllarını zindanlarda geçiren ve tahliyesinin ardından yaklaşık 7 yıldır hicrette olan kardeşi Molla Muhammed Said Varol’un vefat haberini üzüntüyle aldıklarını belirten Molla Beşir Varol, "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun (Şüphesiz biz Allah'tan geldik ve yine dönüşümüz O'nadır.) Bilindiği üzere kardeşim Molla Said vefat etti. Aldığımız haberlere göre hicrette geçirmiş olduğu bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi Van’da hastanededir. Orada savcı otopsi yapıp cenazemizi teslim edecek. Cenazemiz bugün saat sabah 09.00'da Batman’a getirilecek. Batman’da Asri Mezarlıkta hayırlısıyla defin edilecek. Taziyelerimizi Kültür Mahallesi BATSO Taziye Evinde kabul edeceğiz. Bizim ve tüm Müslümanların başı sağ olsun. Tüm dostlardan dua talep ediyoruz. Hakkı olanlar hakkını helal etsin. Musibet, bizim ve tüm Müslümanlarındır.” ifadelerini kullandı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler