3. Etap ve Cumhuriyet Meydanı Çalışması 29 Ekim’de bitecek

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, vizyon projesinin 3. Etap bölümü ile Cumhuriyet Meydanı düzenleme çalışmasının 29 Ekim tarihinde hizmete alınmasının planlandığını belirtti.

Batman Belediyesi tarafından hazırlanan Cumhuriyet Meydanı projesi ile vizyon projenin 3. etap Bulvar çalışması Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY tarafından esnafla yapılan toplantıda gündeme getirilmiş ve görüş alışverişinde bulunarak esnafın görüşleri alınmıştı.

 

Projenin hayata geçirilmesi öncesi çarşı esnafına bilgilendirme toplantısı yapan Başkan Vekili proje ile ilgili son noktayı koydu.

 

Esnafın görüşlerinin ardından Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje 29 Ekim tarihinde hizmete alınması planlanmaktadır.

 

29 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Bayramında Cumhuriyet Meydanı ve 3. Etap vizyon projenin bitirileceği müjdesini veren Başkan Vekili AKSOY; “Cumhuriyet Meydan’ı ve 3. Etap projelerinin 13 milyon TL’ye mal olacağını projenin KDV ile birlikte yaklaşık 15 milyon TL’ye tekabül edeceğini” ifade etti.

 

Kamuoyunda projenin “hayata geçirilmesi” konusunda değişik algıların oluşması üzerine projesi ve ihalesi tamamlanmış çalışma konusundaki yanlış anlaşılmayı önlemek amacıyla açıklamada bulunan Başkan Vekili AKSOY: “Proje hazır, tüm çalışmalar tamamlanmış durumdu. 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde Dört yol kavşağından, Belediye önüne kadar olan 3. Etap çalışması ile Cumhuriyet Meydanı projesinin aynı anda bitirilecek” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler