AK Parti de “Vakit GERCÜŞ Vakti” Seçim Lokali Açıldı

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Genel Seçimler kapsamında Batman miletvekili adayları, Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık, AK Parti Gercüş teşkilatı ve vatandaşlar tarafından coşkulu bir kalabalık ile karşılanarak Gercüş Lokali açılışında bulundular. Gercüş Seçim Lokali açılışını yapan Milletvekili adayları, halka yönelik konuşmalarından sonra ev ziyaretleri yaparak vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Milletvekili adaylarının Seçim Lokalinde yapmış oldukları konuşmada;

24 Haziran seçimleri ülkemiz ve Gercüş için önemli bir geçiş olacaktır. İlçemiz Gercüş’te desteklerini esirgemeyen bizleri büyük bir heyecan ve teveccüh ile karşılayan dava arkadaşlarımıza değerli Gercüş’lü hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

Bizleri bağrına basan Gercüş halkına minnettarız. Halkımızın gösterdiği bu sevgi 24 Haziran da bizleri şaha kaldıracak inşallah. Gercüş’te yoğun sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarımızın coşkulu karşılaması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

Gercüş 24 Haziran seçimlerine hazırdır. Gercüş İlçemize bağlı Yolağzı Mahalle sakinlerimizle seçim lokalinde biraraya geldik. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçişi ile mahallemizin beklentilerini ve 24 Haziran seçimlerini konuştuk.

Kayapınar Beldemizden ayrıldıktan sonra Babınir köyüne geçerek halkımızla buluştuk. Halkımız burada da bizlere yoğun sevgi gösterisinde bulundular

Gercüş İlçemiz Kayapınar Beldemizde seçim lokalimize geçerek hemşehrilerimizle buluştuk. Lokal ziyaretimiz sonrası vefat eden bir vatandaşımızın taziyesine katılarak başsağlığı dileklerimizi ilettik. Gercüş İlçemiz Hisar köyünde vatandaşlarımızla kucaklaştık. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Hisar Köyü’nde yaşayan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.Her bir vatandaşımızla tek tek tokalaştığımız Gercüş’te esnafımızı ziyaret ettik, destek aldık, dua aldık. Gercüş’te hemşehrilerimizle dertleştik seçimleri konuştuk.

Hedef ve hizmetlerimizi gerçekleştirmek için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biz millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik.” Diyerek Seçim Koordinasyon Merkezinin düzenlemiş olduğu iftar programına katılım sağladıktan sonra Gercüş İlçe teşkilatına ve SKM yönetimine teşekkür eden, Batman Milletvekili Adayları ev ziyaretleri yaparak İlçeden ayrıldılar.(Skm Batman)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler