AK Parti İl Başkanı Gür’den Kadir Gecesi mesajı

Ak Parri İl Başkanı Gür’den Kadir Gecesi mesajı

Ak Parti İl Başkanı Av.Akif Gür Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı:
 
“Mübarek üç ayların sonuna yaklaşmanın hüznünü yaşarken Kadir gecesine ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz.
Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Onbir ayın sultanı Ramazan Ayının sonuna geldiğimizi bize hatırlatan, önemi ve fazileti Kur’ân-ı Kerîm’de Kadir Suresi ile
beyan edilmiş olan Kadîr Gecesinin ihyâsı, İnsanlık için bağışlanma ve kurtuluş açısından son derece mühimdir. Hayat kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirildiği gece olan Ve bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen, bu mübârek gecenin ihyâsı konusunda Rasûlullâh (SAV) Efendimiz, bu geceyi iman ederek mükâfatını sadece Allah-u Teala’dan bekleyerek ihyâ edenin geçmiş günahlarının affedileceğini müjdelemişlerdir. 
 
Tan yeri ağarıncaya kadar bir selamet ve esenlik olduğu da Rabbimizin kesin vaadidir. Bir sonraki Kadir gecesine ulaşıp ulaşamayacağımızı bilemeyiz, bu nedenle Yaradanın davetine icabet edilmesi son derece mühimdir.Ellerin Semaya açılıp tövbe istiğfarla geçirilmesi gereken en mühim gece Kadir Gecesidir. Bu mübarek gecede insana ebedi mutluluğa ulaşmasına vesile olacak fırsat verilmektedir. Bu vesileyle Kadir Gecemizin Batmanımıza, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur ve saadet getirmesini, İslam coğrafyasında hüküm süren kan ve gözyaşının son bulmasına, İslam aleminin uyanışına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler