AKARYAKIT ZAMLARINA TEPKİ

Akaryakıt zamlarına tepki gösteren sürücüler ‘Yeter artık’ diyor

Son yıllarda artan ekonomik sıkıntılarla boğuşan vatandaşlar, özellikle akaryakıtta üst üste yapılan yüksek zamlarla isyan ettirdi.  
 
Batman’da akaryakıta gelen zamlara tepki gösteren araç sürücüler, araçlarına binemez hale geldiklerini belirtti.
 
 
Neredeyse her gün yeni bir zam haberiyle uyandıklarını vurgulayan sürücüler, zamların kendilerini bezdirdiğini kaydetti.
 
Akaryakıt zamlarına tepki gösteren sürücüler ‘Yeter artık’ diyor
 
 
Akaryakıt zamlarına tepki gösteren sürücüler ‘Yeter artık’ diyor.
 
 
Felemez Dündar
 
“Yakın zamanda 4-5 defa zam yapıldı”
 
Akaryakıttın sürekli zamlandığını, indirim ise neredeyse yapılmadığını dile getiren Felemez Dündar, “Son zamanlarda akaryakıta yapılan zamlarından dolayı sürücüler perişan olmuş durumda. Mazotun litresi 8 buçuk lirayı bulmuş durumda. Bu durumda millet nasıl geçinecek bilemiyorum. Bir gün indirim yok. Her şeye zam geliyor. Akaryakıta yakın zamanda 4-5 defa zam yapıldı. Eskiden günde 50 lira bir gün yetiyordu, şu anda ise 100 lira koyuyorum yetmiyor. Her güne zamla uyanıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.
 
Akaryakıt zamlarına tepki gösteren sürücüler ‘Yeter artık’ diyor.
 
 
Ömer Faruk Şengül
 
“Yeter artık”
 
Akaryakıta gelen zamlara tepki gösteren bir diğer sürücü Ömer Faruk Şengül ise şunları söyledi:
 
“Akaryakıta bir haftada 3-4 defa zam gelmesi halkı canından bezdirdi. Sürücüler artık ne yapacağını bilemiyor. Yakıt fiyatları böyle yükseldikten sonra millet aracını kullanmayıp park halinde bırakmaya başladı. Mazotun fiyatı benzin fiyatıyla aynı olmuş durumda. Haftaya tekrar bir zam gelecekmiş. Milleti sömürdüler ne diyelim artık. Ona buna zam derken her şeye zam yapıldı. Bir mazot ve LPG kalmıştı ona da zam yaptılar. Bu zamların sonunu kestiremiyoruz artık. Bu kadar zamma ne gerek var yeter artık.”
 
 
 
İsmail Taner
 
“Arabamıza binmekten vazgeçeceğiz”
 
Zamlardan dolayı perişan olduklarını ifade eden sürücü İsmail Taner, “Söyleyecek bir şeyimiz kalmadı. Zamlar almış başını gidiyor. Artık arabalarımıza binemez olduk. Motorinin fiyatı 9 liraya dayanmış durumda. Bu gidişle arabamıza binmekten vazgeçeceğiz. Zamlardan dolayı perişan haldeyiz. Devletten isteğimiz KDV’nin indirilmesi ve bütün çiftçilere indirimli mazot verilmesidir.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler