AKILLI DEBRİYAJ SİSTEMİ ARTIK BATMAN’DA

Manuel araçları, yarı otomatik vitese yani Triptonik sisteme çeviren akıllı debriyaj sistemi artık Batman’da Hakgül oto servisinde yapılıyor.

Yeni Teknolojiyle Debriyaj Tarih Olacak

Manuel araçlarınızı akıllı debriyaj sistemiyle yarı otomatik vites araca dönüşecek. Hakgül Auto servisi yetkilisi Hakan Gültekin batman’da bir ilke imza atarak akıllı debriyaj sistemini batman’a getirdiklerini belirtti.

Akıllı debriyaj sistemi hakkında bilgiler veren Hakan Gültekin şunlaru söyledi;’’. Bu sistem, manuel vitesli araçlar için özel olarak geliştirilmiştir ve aracın orijinalliğini koruyarak monte edilmektedir. Temel olarak aracın debriyajını otomatik hale getirir, böylece sürücülerin en büyük zorluklarından biri olan debriyaj pedalına basma ve senkronizasyon işlemleri sistem tarafından gerçekleştirilir. Bu, büyük bir kolaylık ve sürüş konforu sağlar ve aracınıza değer katmaktadır. Aynı zamanda, manuel vitesli aracı bir bakıma tiptronik bir vitesli araca dönüştürür.’’ diye konuştu.

         Hakgül Auto Yetkilisi Hakan Gültekin ;’’ Akıllı debriyaj sistemi, sürüş deneyimini otomatik bir vites kadar keyifli hale getirirken, baskı balatanın daha uzun süre dayanmasını sağlar. Ayrıca istenildiğinde otomatikten manuel moda geçme özelliği sunar. Bu sistem, uzun ömürlülük sağlar ve sürüş tarzınıza uygun olarak ayarlanabilir, hazır sürüş modları, uygun fiyatlı ve bol yedek parça ile birlikte yaygın servis ağına sahiptir. Servisimize gelerek test aracımızla akıllı debriyaj sistemini herkes deneyebilir’’ ifadelerini kullandı..


HAKGÜL AUTO SERVİS GÜLTEPE MAHALLESİ YENİ SANAYİ SİTESİ C1 BLOK NO:10’DA

İLETİŞİM Hakan Usta :  0532 797 65 93

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler