AKSOY, TÜRSAB yönetim kuruluyla yemekte bir araya geldi

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) 7. Bölge Yönetim Kurulu Başkanları onuruna verilen yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Vali Ahmet DENİZ’in yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran ULUSOY ve yönetim kurulu üyeleri ile TÜRSAB Bölge Yönetim Kurulu Başkanları katıldı.

 

Yemekte yapılan konuşmalarda, Batman’ın tarihi ve doğa güzelliklerini anlatıldı. Batman’ın Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 200 yatırımcının yatırım yapmak için başvuruda bulunulduğuna dikkat çekilirken, yapılacak yatırımla birlikte 20 bin kişiye iş imkanının sağlanacağının hedeflendiği ifade edildi.

 

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran ULUSOY, Batman’da devletin ve vatandaşın kucaklaştığını, bu kucaklaşmanın turizmle birleştirilmesi gerektiğini belirterek: “Bizim için Alanya ne ise Batman’da o’dur. Eğer dağda bayırda gençlerimizi istemiyorsak, şimdi bu bölgenin sizlere ve bizlere ihtiyacı var. Buraya ne kadar aş ve iş gelirse o kadar huzur artar. Kucaklaşma, tanışma ve konuşma dostluğu artar ve turizmi gelişir. Şimdi Batman’a gelme zamanı, çünkü buradaki gençlerin bize ihtiyacı var” dedi. |

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler