AMEDSPOR'A BATMAN'DAN TEPKİ

Amedspor’a Batman'dan büyük tepki...

Küme düşme hattında Petrolspor’un en yakın takipçisi olan İnegölsporun bugün Amedspor’la deplasmanda oynadığı maçtan güle oynaya galip ayrılması Batman’da tepkilere neden oldu.
 
Petrolspor için oldukça önemli bir maçta Komşu il takımı oyuncuları sahada adeta gezinirken, galip gelmemek için gösterdikleri çaba akıllara başka soruları getirdi. Ligde 2 maçta Petrolsporu mağlup eden ve kentte krallar gibi meşalelerle karşılanan Amedspor’un Petrolspora attığı kazık Batmanlıların büyük tepkisini çekti. Sosyal medya üzerinde çok sayıda hemşehrimiz Amedspor’u eleştirerek töhmet altında bıraktılar.
 
Bölge takımı Şanlıurfaspor’la Amedspor uğruna büyük sıkıntı yaşayan kulübümüze karşı yapılanlar ve maçın göstere göstere rakibe verilmesi eleştirilirken Amedspor yöneticilerinin maç öncesinde İnegölspor yöneticileriyle yemek yemeleride sosyal medyaya yansıdı.Karşılaşma 0_2 Deplasman takımı inegölsporun galibiyetiyle sona erdi.İnegölspor aldığı galibiyetle ligde kalmanın adeta sevincini yaşadı.Lig'de olay off oynayan Amedspor oynadığı futbolla bölge futboluna kara bir leke vurmuş oldu.Batmanlı sporseverler komşu il takımı Amedspor'a yakışmadı ifadelerini kullandılar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler