Başkan Kaya, biten sezonu değerlendirdi

Başkan Kaya, biten sezonu değerlendirdi

 
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli sandalye Basketbol 2017-2018 sezonunun ardından Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya zorlu geçen sezonu değerlendirdi.
 
Kulübümüz Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli sandalye Basketbol 2017-2018 sezonunda son maçında Karşıyaka Engelliler Basketbol takımını 54-33 skorla yenerek sezonu kapattı diyen Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya; “Spor kulübü olarak engelli bireylerin hayatın sosyal aktiviteleri arasına yani sporsal faaliyetlere katılmaları için çaba sarf ediyor, imkan ve olanak sağlandığında engelli bireylerin de başarılı bir şekilde toplumda yer edineceğine ve başarılar elde edeceğine olan inancımız sonsuzdur. Klasik ama gerçek olan sloganımız ''Destek Varsa Engel Yoktur, Destek Yoksa Engel Çoktur'' diyoruz.
 
‘HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
 
2017-2018 sezonunda kulüp olarak ilkleri yaşadık. İlimizi Türkiye arenasında 12 ilde temsil etme başarısını gösterdik. 2.Lig çok zor ve maddi manevi bir destek isteyen bir üst ligde tutunmanın sevincini yaşarken, yeni sezon içinde umutlarımız yeşerdi. Antrenör ve sporcu arkadaşlarımın gösterdikleri büyük özveri ve fedakârlıklarından dolayı teşekkür ediyorum.  Ayrıca; yıllardır zor şartlarda kırık, dökük, yamalı spor sandalyeleri ile mücadele ederken mücadele ettiğimiz tekerlekli sandalye basketbol liginde bu sezon başında Batman Belediye Başkanlığı ile yaptığımız protokol çerçevesinde maliyeti çok yüksek olan ve yurt dışında ithal edilerek 4 adet tekerlekli basketbol spor sandalyesi alınmış ve buda bizlere büyük bir moral motivasyon ve başarımıza katkısı sunmuştur.
 
‘YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’
 
Bugüne kadar o düzeyde alamadığımız maddi destekleri sunan engelli ve engelli sporların dostu başta Batman Belediye Başkan Vekili Sayın Ertuğ Şevket Aksoy olmak üzere, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Sayın H.Murat Şahin hocamıza katkılarından dolayı şahsım ve mensubu olduğum camiam adına şükranlarımızı sunarız. 2018-2019 sezonunda tekerlekli sandalye basketbol 2. liginde Batman’ı ve camiamızı en iyi şekilde temsil etmeye de devam edeceğiz. Bu zorlu bir sezonu geride bırakırken Batman Belediye Başkan Vekili Sayın Ertuğ Şevket AKSOY,  Batman Belediye Başkan Yardımcısı Sayın H.Murat ŞAHİN ve Batman TÜPRAŞ Rafineri Müdürü Sayın Ahmet BEBEK beye maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca spor salonundan idmanların rahat bir ortamda yapılması ve şehirlerarası ulaşımda kolaylık sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Halil EREN beye, taraftarlarımıza, gönül dostlarımıza ve her zaman bize destek olup kamuoyuna sesimizi duyuran basın mensuplarına teşekkür ederim” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler