BATMAN FİRMASI ECOPACK AMBALAJ FUARINDA

BATMAN FİRMASI ECOPACK AMBALAJ FUARINDA

Avrasya Ambalaj Endüstrisi Fuarı 20-23 Ekim tarihleri arasında TÜYAP İstanbul’da gerçekleşti.

 

AMBALAJ ENDÜSTRİ FUARINA BÜYÜK İLGİ

Her yıl ambalaj sektörünün önemli markalarını ve sektör profesyonellerini bir araya getirmeye devam eden, gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları için bölgenin önemli buluşma noktası Avrasya Ambalaj İstanbul Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, 20-23 Ekim tarihleri arasında 26. kez TÜYAP İstanbul’da gerçekleşti.

Ambalaj Endüstrisi Fuar’ına Batman Firması ECOPACK’ta fuardaki yerini aldı. Fuar ve Ecopcak standı yoğun ziyaretçi akımına uğradı. Fuar’a özellikle yabancı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği ifade edildi. Fuar’a katılan Batman’ın ilk ve tek firması konumundaki Ecopack Ambalaj fuar boyunca yerli ve yabancı ziyaretçi akımına uğradı.

Dünyanın gelişen teknolojisini kullanarak ve kendi içinde bir Ar-Ge oluşturarak %100 geri dönüşümlü, doğa dostu çantalar üreten, Ecopack Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Turan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 

Turan “ 2010 tarihinden beri, İstanbul’da iki ayrı üretim üssü ile çok sayıda model ile günlük yaklaşık 500 bin adet doğa dostu çanta üretimi yapıyoruz. Ürettiğimiz doğa dostu çantaları yurt içi ve ağırlıklı olarak yurt dışına pazarlamaktayız.  Ecopack olarak yurt içi ile birlikte yurt dışında yaklaşık 25 ülke ile çalışıyoruz.” 

 

 

TEMİZ ÇEVRE SAĞLIKLI GELECEK 

 

Türkiye’nin sayılı üreticileri arasında yer alan, kendi ARGE ekibi ile her zaman yeni tasarın ve farklı modellerle, çevreye ve geleceğe nasıl faydalı olacakları araştırması içinde olduklarını ifade eden Ecopack Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Turan açıklamasının devamında

Hedefimiz, Türkiye’de henüz üretilmeyen, geri dönüşümden imal edilmiş, çantaları üreterek bir ilki başarmaktır. Gelişen teknolojiyi sürekli takip ederek, makine parkurlarımızı sürekli güncelliyor, bununla birlikte tasarım ve modellerimizi yeniliyoruz. “Temiz Çevre ve Sağlıklı Gelecek” sloganıyla doğa dostu üretimimiz ile sektörde zirveyi hedefliyoruz. ” dedi. (Faruk ÇİFTÇİ)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler