BATMAN’A 4 ADET YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU

BATMAN’A 4 ADET YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, pandemi sürecinin ardından yapımına ara verilen 4 yarı olimpik havuzunun kısa zamanda bitirilmesi için talimat verdi.
 
Batman merkez 19 Mayıs Mahallesinde eski olimpik yüzme havuzunun yerine 2 adet Bay-Bayan, Prof Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ve Kozluk ilçesine de birer adet yarı olimpik havuzunun yapımına hızla devam ediliyor. Havuz projelerini ve inşaatlarını yerinde inceleyen İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Covid-19 süreci olmamış olsaydı, bugün havuzlarımızı Haziran ayı itibariyle hizmete açmayı planlıyorduk. Ancak pandemi süreci ülkemizde olduğu gibi, ilimizdeki spor yatırımlarını da olumsuz yönde etkiledi. Yaz mevsimiyle beraber projelerimizin bitirilmesi için çalışmaları yakın takibe aldık.
 
Ekibimizle beraber sürekli kontrol ediyor ve çalışmaların kısa zamanda bitirilmesi için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Şu anda tam olimpik kapalı yüzme havuzumuz, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Sağlık Bakanlığımızın vereceği talimatlar doğrultusunda hizmete açılmaya hazır. Bunun dışında 4 adet yarı olimpik yüzme havuzumuzda çalışmalar sürüyor. 4 adet Yarı Olimpik ve tam olimpik yüzme havuzlarımızın bitmesiyle, yüzme branşına olan ilginin ciddi anlamda artacağına inanıyoruz. Batman halkına ve gençlerine ne kadar hizmet etsek azdır.” dedi. 
 
Özperk ayrıca yeni hedeflerinin Beşiri, Sason, Gercüş ve Hasankeyf’te de yeni yatırım programına birer adet yarı olimpik yüzme havuzu projesi hazırlamak olacağını da sözlerine ekledi.  ​
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler