BATMANLI ÇİFT İSTANBUL'DA İNTİHAT ETTİ

Batmanlı Çift İstanbul Zeytinburnu'nda İntihar etti

İstanbul’da ikamet eden 25 yaşlarındaki Batmanlı Enver ve Elvan Demir çifti, 1,5 yaşındaki çocuklarını akrabalarına bırakarak doktora gideceklerini belirttiler.
 
Uzun süre dönmeyen çiftin intihar ettiği anlaşıldı.
 
GENÇ ÇİFTE YAZIK OLDU
 
 İstanbul- Zeytinburnu ilçesi Merkezefendi Mahallesinde yaşayan ve aslan Kozluklu olan Enver ve Elvan Demir çifti, iddiaya göre geçim sıkıntısı yaşadıkları gerekçesiyle birlikte yaşamına son verdi. Olay önceki gün gece vakitlerinde yaşandı. Sabah saatlerinde 1,5 yaşındaki çocuğunu komşusu olan ablasına bırakan 25 yaşındaki Elvan Ela Demir, eşi Enver Demir (25) ile birlikte doktora gideceğini belirtti.
Ancak geç saatleri kadar dönmeyen kızkardeşi ve eniştesinin telefonları cevap vermemesiyle iyice telaşlanan kadın, kardeşinin evine gitti. Evsahibinden dairenin anahtarını alan abla içeri girdiğinde korkunç manzara ile karşılaştı.
Kozluk Armutlu (Ğırbak) köyünden olan Enver Demir ile Kozluk Akçalı (Kusket) köyünden olan eşi Elvan Ela Demir’in birlikte yaşamlarına son verdiği anlaşıldı.
Ambulansla hastaneye kaldırılan genç çiftin otopsilerinin ardından cenazeleri akrabalarına teslim edildi. Genç çiftin cenasinin Batman'da   defnedilmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Demir çiftinden geriye ise öksüz ve yetim 1,5 yaşındaki çocuk kaldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler