Batmanlılar Aydın Gök ile ilgili görüşlerini paylaştılar

Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Aydın Gök ile ilgili görüşlerini İLKHA mikrofonlarına anlatan Batmanlılar, Gök’ü mecliste görmek istediklerini belirttiler.

24 Haziran’da yapılacak olan 27’nci dönem milletvekili seçimlerine bağımsız aday olarak giren Aydın Gök ile ilgili görüş ve fikirlerini anlatan Batman halkı, mecliste kendilerini gerçek manada temsil edeceğini belirttikleri Gök’e destek vereceklerini ifade ettiler.

Yapılan röportajlarda HÜDA PAR’ın desteklediği Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök’ü ‘Neden destekleyeceksiniz?' sorusu sorulan vatandaşlar, mecliste seslerinin gür çıkacağına inandıkları adaylar arasında en iyisinin o olduğu cevabı verdi.

“Adaylar içerisinde en iyisi Aydın Gök”

Oyunu Aydın Gök’ten yana kullanacağını söyleyen esnaf Hüseyin Şimşek, “Aydın Gök Batman için bir şanstır. Batmanlılar bunu iyi değerlendirmelidir. Aydın Gök’ün Batman için yapacağı çok şeyin olduğuna inanıyoruz. Bir bağımsız aday mecliste neler yapabileceği ancak o aday seçildikten sonra görülecektir. Aydın Gök Ankara’ya gittiği zaman orada kalmayacaktır, sürekli Batmanlılarla içli dışlı olacağına inanıyoruz. Aynı zamanda Ankara’da bir Batmanlının evi olacaktır. Adaylar içerisinde en iyisini şu anda Aydın Gök’ü görüyoruz. Esnaf olarak ona destek çıkmaya çalışacağız.” dedi.

“Yerli biri olan Aydın Gök’ü, vekil olarak görmek istiyoruz”

Seçimin halka ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Abdulsamed Ayyıldız, “Aydın Gök’ü tanıyoruz, en azından Batmanlı ve kim olduğunu biliyoruz. Onun Batman için neler yapabileceğini de biliyoruz. Babası gibi onun da Batman’a hizmet edeceğini biliyoruz. Batman’ın sorunları başta olmak üzere, Kürt sorunu gibi sorunlarla muhakkak ilgilenecektir. Buna inandığımız için oyumuzu da ona vereceğiz. Bizler buranın yerlilerini vekil olarak görmek istiyoruz. Bu yüzden Aydın Gök’ün milletvekili olmasını istiyoruz.” diye konuştu.

“Bizlere faydalı olur diye düşünüyorum”

Gök’ün Batman’a iyi hizmetler yapacağına inandıklarını vurgulayan esnaf Nihat Acar ise şunları söyledi:

“Aydın Gök’ü babası belediye başkanlığı yaptığı dönemden tanıyoruz. Bizler babasından memnunduk. Onun da babasının yolundan giden birisi olarak bizler için iyi olacağını düşünüyoruz. İnşallah bize hizmet eder, faydalı olur diye düşünüyoruz. Şimdiden seçimin hayırlar getirmesini diliyorum.”

“Aydın Gök’ün mecliste sesinin gür çıkacağına inanıyoruz”

Gök’ün il için iyi bir milletvekili olacağını düşündüklerini aktaran esnaf Emin Oğuz, “Rahmetli babasının yaptığı çalışmalardan dolayı onun da iyi işler yapacağını düşünüyoruz. En azından artık değişik bir milletvekili adayı olarak seçilmelidir. Halk olarak da onun milletvekili olmasını istiyoruz. Aydın Gök’ün diğer milletvekillerinden daha çok mecliste sesinin gür çıkacağına inanıyoruz. Onun halkın yanında olacağını, sorunlarının çözümü için uğraşacağını düşünüyoruz. Bunun için ona destek vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Esnaf Emin Bozkurt da şu ifadelere yer verdi: “Halk Aydın Gök’ün babasının yaptığı hizmetlerden çok memnundur. Babasından memnun kaldıkları gibi halkın oğlundan da

memnun kalacağını düşünüyorum. Bir insanın babası iyiyse kendisinin de iyi olacağını düşünüyorum. Allah yolunu açık etsin, inşallah iyi olacaktır.”

“Aydın Gök’ü tercih etmemin birinci nedeni; inançlı ve Allah’tan korkan bir insan olmasıdır”

İnancı ve dürüstlüğünden dolayı milletvekili seçiminde Aydın Gök’ü destekleyeceğini kaydeden vatandaşlardan Mehmetcan Yılmaz, “Aydın Gök’ü tercih etmemin birinci nedeni; inançlı ve Allah’tan korkan bir insan olmasıdır. Aydın Gök’ü 20 sene önce de tanıyorum. Onu tanıdığım kadarıyla çok inançlı ve bu işi hakkıyla yapabilecek bir insandır. Sesimiz olacağına inanıyorum. Onun dürüstlüğünden zerrece şüphem yoktur. Batman’a faydalı olacaktır. Bize lazım olan, içinde Allah korkusu olan insanların meclise gitmesidir.” şeklinde konuştu.

“Bölgeye fayda sağlayacağına inanıyorum”

Aydın Gök’ün Batman için iyi hizmetler yapacağını ifade eden Ziver Narin, “Rahmetli babasının dürüstlüğüyle Gök ailesini tanıyorum. Aydın Gök bu memlekete faydalı hizmetler sunacağına inandığım bir şahsiyettir. Dürüstlüğü, yardım severliği ve inancına olan bağlılığıyla bölgeye fayda sağlayacağına inanıyorum. Bu ve birçok sebepten dolayı kendisini savunuyorum ve inşallah oyumuz Aydın Gök’e olacaktır.” açıklamasında bulundu.

“Halkın özünden çıktığı için bizi daha iyi ifade edebileceğini düşünüyorum”

Aydın Gök’ün Batman’ın yetiştirmiş olduğu nadide bir şahsiyet olduğuna dikkat çeken M. Veysi Güney, “Kendisini ve babasını da tanıyoruz. Babası belediye başkanıyken büyük hizmetleri olmuş birisidir. Hâlen daha babasından söz ediliyor. Kendisi doktordur ve halka ciddi hizmetleri dokunmuştur. Aydın Gök’ün bu halkın bağrından çıktığına inanıyorum. Bu halkın özünden çıktığı için bizi daha iyi ifade edebileceğini düşünüyorum. Meclise gittiğinde bütün sorunlarımızı dile getireceğine inanıyorum. Bu yüzden aday olduğundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Batman halkının kendisine destek vereceğine inanıyorum.” dedi.

“Meclise gittiği takdirde bizler için iyi işler yapacağına inanıyoruz”

M. Salih Karahan ise Aydın Gök ile ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: “Aydın Gök’ü tanıdığımız günden bu yana onun dürüstlüğünden bahsedilmektedir ve gerçekten de iyi bir insandır. Bizler iyi insanları meclise göndermediğimiz takdirde halk olarak iyi bir yere geleceğimize inanmıyorum. Aydın Gök’ün ailesi çok temiz bir ailedir ve kendisi de çok dürüsttür. Meclise gidenler arasında Aydın Gök gibisi belki de yoktur. Meclise gittiği takdirde bizler için iyi işler yapacağına inanıyoruz. Temennimiz onun meclise gitmesidir.”

“Tercihimiz Aydın Gök’tür”

Aydın Gök’ün halkın ihtiyaçlarına cevap verecek bir kişiliğe sahip olduğuna işaret eden M. Şah Nergiz, “Bizler iyi, dindar bir insanın yönetime gelmesini, halkın ihtiyaçlarını karşılamasını istiyoruz. Bundan dolayı tercihimiz Aydın Gök’tür. Halkın isteklerine cevap verebilecek bir milletvekili istiyoruz. Huzur, adalet, inanç özgürlüğüne onun katkı vereceğine inanıyoruz ve inşallah olacaktır. İnşallah kazanacak.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler