BATMANLILAR ÜCRETSİZ İNTERNETTEN MEMNUN

BATMANLILAR ÜCRETSİZ Wİ-Fİ- İNTERNET HİZMETİNDEN OLDUKÇA MEMNUN

Vatandaşlarımızın bilgiye ulaşmalarını, sosyal medyada rahat bir şekilde gezinmelerine olanak sağlamak ve öğrencilerimizin ev ödevlerine yardımcı olmak amacıyla Valimiz Hulusi Şahin tarafından Batman’ın 10 ayrı noktasına ücretsiz Wİ-Fİ (ücretsiz internet) sisteminin kurulumu gerçekleştirildi.

Sosyal Belediyecilik gereği vatandaş ve öğrencilerden gelen talepleri yanıtsız bırakmayarak konu hakkında fizibilite çalışmasının arından Batman’ın 10 farklı noktasına monte edilen ve 7’den 77’ye tüm vatandaşların ücretsiz olarak yararlanacağı ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı.

Yapılan hizmetin oldukça anlamlı olduğunu belirten vatandaşlar: “Batman Belediyesinin ücretsiz olarak sunduğu wi-fi internet hizmetini oldukça anlamlı buluyoruz. Zaman zaman internetimiz bitiyor. Pandemi nedeniyle bir çoğumuz yakınlarımızın evlerine gidemiyoruz. Bu nedenle görüntülü olarak görüşmelere rağbet arttı. Bizler de kısıtlı internet hizmetinden çoğu zaman faydalanamıyoruz. Ayrıca işitme engelli vatandaşlarımız için de büyük kolaylık olacak çünkü onlar işaret dili ile görüntülü iletişim kuruyorlar. Bu hizmeti veren başta Batman Valisi Hulusi Şahin olmak üzere belediyemize teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundular.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler