BATSO’dan Toptancılar Derneğine Ziyaret

BATSO’dan Toptancılar Derneğine Ziyaret

BATSO Başkanı Abdülkadir Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri, Batman Gıda Toptancıları Derneği Başkanı Süleyman Emek ve yönetimini ziyaret ettiler. “BATSO olarak kentin bütün dinamiklerini önemsiyor ve destekliyoruz.” diyen BATSO Başkanı Abdülkadir Demir yaptığı açıklamada; “Bunlardan bir tanesi de Batman Gıda Toptancıları Derneğidir.
 
Çünkü kentin ekonomisine çok büyük katkıları ve istihdama yönelik anımsanmayacak kadar güçlü kadroları var. Bunların üzerine hep birlikte neler koyabiliriz düşüncesiyle, meslek STK’larının projelerini ciddi anlamda destekliyoruz.”dedi. 
 
KENTİMİZE ÖNEMLİ PROHELERİMİZ OLACAK
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Batman Gıda Toptancıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Emek ise; “Petrol şehrimiz için kim bir taş üzerine taş koyarsa dili, dini, düşüncesi ve görüşü ne olursa olsun destekleriz.
 
Batman bölgemizin incisidir. Lobi ve ekonomimizin güçlenmesi için iş insanlarımıza, odalarımıza, STK’larımıza ve bu kentte yaşayan herkese çok büyük görevler düşüyor. Batman Gıda Toptancıları Derneği olarak Allah’ın izniyle bütün üyelerimizle birlikte kente daha büyük hizmet projelerine imza atacağız.” şeklinde konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler