Beşiri’li Kızlar şampiyonluğa abone

Beşiri’li Kızlar şampiyonluğa abone

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan basketbol küçük kızlar şampiyonasında Beşiri Atatürk YİBO ortaokulu il şampiyonu oldu.
 
İl spor Merkezinin yaz kurslarında keşfedilen küçük basketbolcular, İl Müdürlüğünün antrenörü Heybet Nasıroğlu tarafından 6 aylık bir süre zarfında çalıştırılarak müsabakalara hazırlandı. Final maçını 36-25 kazanan Beşiri’li kızlar ilimizi bölge şampiyonasında temsil edecek. İl şampiyonu olan Beşiri Atatürk YİBO’nun ödülünü Spor Şube Müdürü Burak Eren, ikinci olan İMKB belde Ortaokulu ödülünü Beşiri Atatürk YİBO Müdürü Erdal Apari, üçüncü olan TED koleji ödülünü sağlık personeli ve öğrenci velisi Arzu Eren ile dördüncü olan Fen Bilimleri Ortaokulu ödülünü ise Sportif Eğitim Uzmanı Gökhan Aslan verdi.
 
‘İLÇELERE HEYECAN GELDİ”
 
Merkezin dışında ilçe kulüp ve okulların elde ettikleri başarıların büyük ses getirmeye başladığını belirten Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Beşiri’nin örnek olmaya başladığını söyledi. Özellikle Beşiri’de kızların basketbola yöneldiğinin altını çizen Eren, kurum olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler