BİRLİK VAKFI'NIN ÇARŞAMBA BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

BİRLİK VAKFI'NIN ÇARŞAMBA BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Birlik Vakfı Milli Türk Talebe Birliği ve Genç Birlik Batman Şubelerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Çarşamba Buluşmaları programı bu haftada gerçekleştirildi.

         Bu haftaki çarşamba buluşmalarının konuğu Siirt Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr.Murat ERMAN  Bey oldu. Program Birlik Vakfı'nIn tanıtım sinevizyonu ile başladı. Birlik VakfI'nın geçmişten günümüze kadar taşınan İslam,millet ve vatan aşkı sinevizyonda programdakilere tarihsel gerçekliklerle anlatıldı.

Ardından sözü alan  Siirt Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr .Murat ERMAN Bey

"Güneydoğu Anadolu Bölgesinin Tarımsal Yapısı Sorunları ve Çözüm Önerileri" konulu konuşmasını gerçekleştirdi.Siirt Üniversitesi Rektörü, Konuşmasında Güneydoğunun tarımsal yapısı, üretimi,verimliği konularına değindi. Son yıllardaki tarımsal verimin artması için yapılan çalışmalardan ve projelerden, Güneydoğu daki tarım arazilerinin daha verimli kullanılması için yapılabilecek çalışmalardan, mevcut sorunlar ve çözüm önerilerinden bahsetti.

Konuşmasının sonunda Çarşamba Buluşmaları programına davet edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör,

bu programı düzenleyen Batman Birlik Vakfı MTTB ve Gençbirlik ailesine teşekkürlerini sundu

Ardından Batman Birlik Vakfı Başkanı Sayın Hamdullah TÜZÜN , Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat ERMAN  Bey'e Kuran-ı Kerim hediye etti. Program toplu fotoğraf çekimi ve Real Konak Hotel in ikramı ile son buldu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler