‘Bu takım, satılık değil’

‘Bu takım, satılık değil’

Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, kulübü almak istediğine dair sosyal medyada ve yerel basında açıklama yapanlara yanıt verdi; “Bu kulüp, satılık değil”
 
TAKIM, TÜM BATMAN HALKININ ORTAK DEĞERİDİR
 
Eski bir futbolcu ve teknik adam olan Orhan Kapucu, kulübü 1 Milyon TL’ye satın alabileceğini söyleyerek, sosyal medyada açıklama yaptı. Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, kulübün satılık olmadığını belirterek açıklamalara yanıt verdi. Konaç, Petrolspor’un, tek bir şahsiyete değil, tüm Batman Halkına ait bir değer olduğunu vurgulayarak “Petrolspor, Batman’ın tek profesyonel takımı olup, tüm Batman Halkının ortak bir değeridir. Bir şahsiyete ya da zümreye ait değildir. Bu kentte yaşayan ve kendini Batmanlı hisseden herkesin, Petrolspor üzerinde hakkı ve sorumluluğu vardır. Kulübü satılıkmış gibi gösterenlere itibar etmeyin. Bu arkadaşımız Kamuoyunu yanıltıcı açıklamalarla meşgul edeceğine Petrolspor’a maddi ve manevi destek verir. O zaman kendisini gerçek bir Petrolspor’lu olarak görürüz. Bir kez daha söylüyorum. Bu kulüp, satılık değildir. Batman Halkının, şeffaflık ve birliktelik ruhu ile ortak yönettiği takımı satın almaya kimsenin gücü yetmez. Var gücümüzle takımı iyi yerlere getirmenin gayreti içerisindeyiz. Gücümüz tükenir, takıma bir şey katamayacak noktaya gelirsek, varsa bizden daha iyilere devredecek ve bu durumda da desteklerimizi sürdürmeye devam edecek erdemi göstermeyi de biliriz. Enerjimizi farklı yerlere çekerek, takımı yıpratmak isteyenlere itibar edilmemeli. Takımı iyi noktalara getirmek için gayret ve çabalarımız sürüyor” dedi.
 
TAKIMI KOLEJ HAVASINA GETİRDİK
 
Sportif anlamda çok istemelerine rağmen başarı sağlayamadıklarını ama kulübe önemli bir saygınlık sağladıklarını belirten Başkan Konaç, “Bu sezon taraftarlarımız ile ve şehir ile bütünleştik. Şehrin dinamikleri ile hem fikir olduk. Altyapı takımları ile koordineli çalışıp, A takıma futbolcu kazandırdık. Bu konuda TP Genel müdürüne ve Bölge müdürüne ve alt yapı hocalarına teşekkür ederiz.”
 
GELECEK SEZONUN HESAPLARINI YAPIYORUZ
 
Gelecek sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Başkan Konaç, “teknik direktör arayışlarımız sürüyor. Elimizdeki imkanları kullanarak kariyerli bir teknik direktör ile anlaşmaya çalışıyoruz. Takımda bulunan tüm futbolcular kalmak istediklerini belirtti. Biz yönetim olarak takımın iskeletini koruyup, 5-6 çok iyi transferler yapıp, alt yapıdaki gençlerle birlikte yeni stadımızda şampiyonluk mücadelesi vereceğiz.” Şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler