ÇİFTÇİ SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ

BESO BAŞKANI M.SIDDIK ÇİFTÇİ SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaf ziyaretleri kapsamında bu kez de sanayi esnafıyla bir araya geldi.
 
Esnaf ziyaretlerine devam eden Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaflar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Çiftçi, Emek Ek Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafını iş yerlerinde ziyaret eden Çiftçi, faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ziyaretleri esnasında iş yerlerinden talep ve önerileri dinledi. Sanayi esnafının sıkıntılarına değinen Başkan Çiftçi, “Esnaflarımız internet kesintisi, suların kesilmesi ve yetersizliği vesanayi sitenin genel sıkıntılarından dert yandılar. Site başkanı Ayetullah Çere, Emek Sanayi Sitesi’nin sorun ve sıkıntılarının olduğunu belirterek bizim aracılığımızla sayın valimizi siteye davet ederek sorunlarını iletmek istediklerini söylediler. Bizde valimize ileteceğiz ve müsait oldukları bir zaman da ziyaret etmelerini isteyeceğiz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak her zaman esnaflarımızın yanındayız ve esnafımız için elimizden ne geliyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı. Misafirperverliklerinden dolayı sanayi esnafına teşekkür eden Başkan Çiftçi, hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.
 
Sanayi esnafı, samimi anların yaşandığı ziyaretlerden duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Çiftçi’ye ilgilerinden dolayı teşekkür etti. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler