ÇİFTÇİ UMUT KERVANI'NI ZİYARET ETTİ

Başkan Çiftçi’den Umut Kervanı’na ziyaret

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Umut Kervanı’nın başlatmış olduğu deprem bölgelerine yardım seferberliğini yerinden inceledi.
 
Batman Umut Kervanı ekiplerinin yaptıkları çalışmaları yerinde inceleyen BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “6 Şubat Pazartesi sabah meydana gelen depremden dolayı on ilimiz çok büyük bir felaketle karcı karşıya kaldılar. Tüm ülke yek vücut yardım kampanyalarına başladı. Ülke geneli bir seferberlik başlatıldı. Batman ilimizde azami derecede en yüksek derecede elinden geleni yapmaya çalıştı. Sivil Toplum kuruluşları hepsi seferber oldular. Bunlardan biride Batman Umut Kervan’ıdır. Umut Kervan’ının yardımlarını yerinde incelemeye geldik. Maşallah çok özveriyle çalışıyorlar. Milletimiz, esnafımız, halkımız çok duyarlıdır. Halkımız özveriyle çalıştı. Harıl harıl yardımları taşıdılar. Her çeşit yardımı getirdiler. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.
 
“MİLLETİMİZ ÖZVERİLİ DAVRANDI”
 
Yapılan yardımları tek tek inceleyen Başkan Çiftçi şunları söyledi: “Özelikle esnafımız bu konuda çok duyarlı davrandı. Acil ihtiyaç listesinde en çok duyulan yardımları getirdiler. Ne lazım olduysa; battaniye olsun, ekmek olsun, su olsun her şeyi getirmeye çalıştılar. Allah hepsinden razı olsun. Onları tebrik ediyorum. İnşallah bu belalar bir daha yaşanmazda bu şeylere muhtaç kalmayız. Milletimiz bu konuda özverili davrandı, yaptıkları fedakarlıklar için çok gururluyuz. Sivil toplum kuruluşlarını tebrik ediyoruz. Mal toplamada, yüklemede, taşımada, dağıtımda çok güzel organizasyonlar yaptılar” diye söyledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler