DEMİR “BATMAN'IN YARARINA HER PROJEYE HAZIRIZ”

BATSO BAŞKANI DEMİR “BATMAN'IN YARARINA HER PROJEYE HAZIRIZ”

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, sektör sorunlarını dinlemek ve çözüme kavuşturmak için ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.
 
 
“SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
 
Kahvaltılı basın toplantısına BATSO yönetim kurulu ve Batman'daki yerel medya temsilcileri ile basın çalışanları ile bir araya geldi. BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve Yönetim Kurulu’nun yeni dönem ve yeni yılın ilk istişare toplantısında konuşan Başkan Abdulkadir Demir, “Bundan böyle her ay destek komitelerimizle istişare toplantıları yapacağız. Bu dönemimiz önceki dönemlerden farklı olacak” dedi. Demir, ''Yeni yönetimimizle birlikte bundan böyle her düzenli olarak farklı meslek gruplarımızın talep ve sorunlarını dinleyeceğiz ve sorunlara çözüm bulmaya çalışacağız. En son bunlardan birini başardık. Rehabilitasyonlara bir fiyat düzenlemesi için TOBB'a bir rapor sunduk. TOBB'da ilgili bakanlıkla görüştükten sonra bizim buradaki arkadaşlarımızın istekleri doğrultusunda talepleri onaylanmıştı. Diyarbakır Ticaret Odası ile yaptığımız görüşmelerde bulunduk. Silvan'a ve Batman'a en yakın noktaya bir OSB'nin açılmasını rica ettik. Diyarbakır Ticaret Odası da bize en yakın noktada tespit yaptı. Bizim ikinci bir OSB kurmak için ciddi bir zamana ihtiyacımız var'' dedi. “Batman'da işsizliği azaltmak adına istihdam ve gelişimde üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” diyen Başkan Abdulkadir Demir, Organize Sanayi Bölgeleri ve yatırımlar yapılırken yörenin doğasına ve dokusuna zarar verecek her projeye de karşı olduğunu söyledi. Demir, “Halen gündemde olan Batman çayı üzerinde kurulması düşünülen projeyi sayın Valimiz ilin STK ve iş dünyasıyla istişare toplantılarıyla değerlendirebilirdi. Batman'ın faydasına her projeye desteğe hazırız, ancak kentin akarsularına ve doğasına zarar verecek tüm çalışmalara da karşıyız” dedi.
 
İLK İSTİŞARE TOLANTISI BASINLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 
Yeni yılla birlikte yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda her ay düzenli bir şekilde toplantı gerçekleştireceklerini belirten Başkan Abdulkadir Demir, ''Batman'da ilk istişare toplantımızı yerel basın mensuplarıyla yapmayı kararlaştırdık. Kentin sorunlarına vakıf olan sorunları yerel basından dinlenmeyi düşündük, bizlere ışık tutacak bilgiler doğrultusunda tüm meslek gruplarının sorunlarını dinlemek için istişare toplantılarımıza devam edeceğiz. Batman'ın gerçek anlamda güçlü bir basına sahip olduğunu biliyoruz ve daima basınımıza destek olamaya hazırız. Batman Ticaret ve Sanayi Odası olarak daima yerel basınımızın yanında olduğumuzu da yinelemek istiyorum. Basının sıkıntılarını dinledik, çözüm yolu için yönetim kurulumuzla birlikte istişare ederek elimizden geleni tüm gayretleri sarf edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler