DEMİR : CUMHUR İTTİFAKI FARK ATACAK

MHP İL BAŞKANI DEMİR : CUMHUR İTTİFAKI FARK ATACAK

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir Objektif gazetesinin 10. kuruluş yıl dönümü nedeniyle gazetemizin İmtiyaz Sahibi Yüksel Çiftçi'yi ziyaret etti.

İl Başkanı Demir "Batman'ımızın güzide ve seçkin gazetelerinden Objektif gazetesinin 10. yayın yıl dönümünü kutluyorum. Haberlere bakış açısının ismi gibi objektif olduğuna inanıyor her kesime objektif olarak yaklaştığına şahit oluyoruz. Bu vesileyle Objektif ekibine nice başarılı yıllar diliyorum."dedi.

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir altılı masanın Cumhurbaşkanı adayını açıklamasının ardından altılı masanın seçimde hezimete uğrayacağını ifade ederek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İnsanlarımız maalesef bazı gerçekleri çabuk unutuyor.Altılı masa etrafında toplanan liderlerin bugüne kadar bu ülke için taş üstüne taş koymadılar. Bu liderlerin bu ülke için hiçbir projesi yok.Altılı masa Cumhurbaşkanı adayını bile seçime 2 ay kala zar zor açıklayabildi.Cumhurbaşkanı adaylarını bile defalarca toplanmalarına rağmen aylardır açıklayamayan altılı masa bu ülkeye ne kazandırabilirki. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimin Cumhur İttifakı olarak farklı şekilde tekrar kazanacağız." dedi.

Cumhur İttifakı olarak pandemided hükümet olarak iyi bir imtihan verdiklerini aynı zamanda deprem bçlgesinde enaz ve depremzedelere gerekli tüm yardımların yapıldığını ifade etti.(Faruk Çiftçi)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler