DİŞİKIRIK “MARKAMIZI TÜRKİYE'YE YAYMAK İSTİYORUZ"

CUMA DİŞİKIRIK “EĞİTİMDE MARKAMIZI YAYGINLAŞTIRACAĞIZ”

Çalışan Gazeteciler gününde basın mensuplarını konuk eden Eğitimci Cuma Dişikırık, yeni hedeflerini de açıkladı.
 
 
10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle Batman’daki basın mensuplarını ağırlayan Uzman Eğitimci Cuma Dişikırık, eğitimde yeni hedeflerini de açıkladı. Dişikırık: “Şu anda iki il ve bir ilçede eğitim alanında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz markamızı ülkenin dört bir yanına yaymak” diye konuştu.
 
DİŞİKIRIK BASINI AĞIRLADI
 
VIP C9 Kurs Merkezi, TeknoGenç Koleji, Özel C 1 Kurs Merkezi gibi eğitim kurumlarıyla Batman’da eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Uzman Eğitimci Cuma Dişikırık, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nde yerel ve ulusal basın temsilcilerini Saray Gülü Restaurant’ta kahvaltıda ağırladı. Gazetecilerin, toplumun gözü ve kulağı olduğuna dikkat çeken Dişikırık, kentin gelişiminde önemli rol oynayan basın kuruluşlarını önemsediklerini ifade etti.
2023 Yılındaki hedeflerini de gazetecilerle paylaşan Dişikırık, markalaşma yolunda adımlar attıklarını söyledi.
 
 
“MARKALARIMIZI TÜRKİYE’YE TANITMAK VE YAYMAK İSTİYORUZ”
 
Eğitimde 35 yıllık tecrübesini üç marka altında topladıklarını belirten Dişikırık: “VIP C9 Kurs Merkezi, Özel C1 Kurs Merkezi ve Kozluk ve Siirt TeknoGenç Koleji, Siirt Akşam Lisesi olmak üzere 6 eğitim kurumu, bu markaların bünyesindeki eğitim kurumlarıdır. Eğitime olduğu gibi istihdama da katkı sunmayı hedef edinmiş durumdayız. Eğitime gönül vermiş insanlarız. Eğitimde başarı için vizyon, hedef ve hayal lazımdır. Biz bu hayalin peşinden koşuyoruz. Yüreğimizle Batman’a güzel işler katmak ve ülkemize katkı sunmak için çalışıyoruz. Markalaşma yönünde ilerliyoruz. Marka olmadan büyümek mümkün değildir. Batman’da bu markayı güçlendirmek ve Türkiye’ye bu markayı taşımak istiyoruz. Öte yandan üç eğitim kurumunda 172 personelle birlikte 2 Bin öğrenci eğitim-öğretim görüyor. Batman'daki tüm firmalara ve özellikle tekstil firmalarına da markalaşmalarını öneriyorum her zaman. Ancak marka olarak büyüyebilirriz. ifadelerini kullandı. 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler