‘Domino Adam’ gösterisi 4 Şubat’ta

‘Domino Adam’ gösterisi 4 Şubat’ta

Batman’ın ulusal illüzyonist sanatçısı M.Emin Keskin, önümüzdeki Pazar günü, Belediye Kültür Merkezinde sevenleriyle buluşuyor. 
 
Batman’ın ulusal illüzyonist sanatçısı M.Emin Keskin, önümüzdeki Pazar günü, Medya sponsoru RADYO YÜKSEL 'in katkılarıyla, Belediye Kültür Merkezinde sevenleriyle buluşuyor.
 
Türkiye’nin yakından tanıdığı ve yaptığı başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Keskin, tüm Batman ve bölge halkını programına davet etti. Batman’da bir ilk olacağının altını çizen Domino adam lakaplı M.Emin Keskin; “İlimizi en iyi bir şekilde tanıtma çabasındayım. Mesleğimi ulusal platformlarda yaparken bile, kentimizi dilimden düşürmeyip tanıtımını yapıyorum. 4 Şubat Pazar günü Yaklaşık 2 saat sürecek birbirinden yeni ve farklı gösterimle, sürpriz etkinlikleri Batmanlı vatandaşlarıma unutulmaz bir gece yaşattıracağım. Belediye Kültür Merkezinde saat 20.00’da başlayacak olan ‘İliüzyonist (Sihirbaz) gösterisi için biletler tükenmek üzere.” diye konuştu. 
 
  KESKİN RADYO YÜKSEL!E KONUK OLDU
 
İllüzyonist M.Emin Keskin RADYO YÜKSEL' de Dj Mert Atalayın sunduğu Sil Baştan programına konuk oldu.
Keskin ayrıca tüm sevenlerini, dost, akraba ve Batman halkıyla buluşmanın heyecanını yaşadığını belirterek çalışmalarını ekibiyle birlikte sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler