Dünya Hastanesi ‘hasta haklarını’ koruyor

Dünya Hastanesi ‘hasta haklarını’ koruyor

Özel Batman Dünya Hastanesi hasta haklarını, gelen şikayetleri en ince ayrıntısına kadar değerlendirerek ve hasta haklarını en üst seviyede tutarak koruyor.

Özel Batman Dünya Hastanesi hasta haklarını, gelen şikayetleri en ince ayrıntısına kadar değerlendirerek ve hasta haklarını en üst seviyede tutarak koruyor. Dünya Hastanesi Hasta Hakları Birim Sorumlu Hanife Sedef Işık, Hasta Hakları Günü nedeniyle yaptığı açıklamada; hasta haklarının hastanın tedavisi için başvurduğu andan, taburcu olana kadar geçen süreçte insani davranışları görmek olduğunu ve her aşamasının çok önemli olduğunu kaydetti.

Hastalara güler yüz, hoşgörü ve anlayış gösterilmesi ve eşit davranılması, kişisel verilerinin korunmasında hassasiyet gerektiğini belirten Dünya Hastanesi Hasta Hakları Birimi, sağlık sisteminin birinci ödevinin hasta haklarını sağlaması olduğunu belirterek hijyenik hastane ortamından, sağlık çalışanının hasta bakımına kadar tüm etmenlerin hasta haklarının sağlanmasında önemli olduğuna dikkat çekti. Hastanın beklediği sağlık hizmetinin en güzel şekilde karşılanması için oldukça emek harcadıklarını dile getiren Dünya Hastanesi çalışanları, her geçen gün daha özenli ve üstüne daha çok katarak ileridekilerini kaydettiler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler