EKİNCİ, HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

EKİNCİ, HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

İYİ Parti Batman Belediyesi 1. Sıra meclis adayı Mehmet Salih Ekinci, esnaf ve ev ziyaretlerini sıklaştırdı. Harıl harıl çalışmalarını sürdüren Ekinci, Belediye Meclisinde mutlaka İYİ’lerinde olması gerektiğini söyledi. Her kesimin desteğini beklediklerini belirten Mehmet Salih Ekinci; “Amacımız halkımıza hizmet etmektir. Bunun için canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İYİ’lerde Belediye meclisinde mutlaka olmalıdır.”diye konuştu. 
 
 
İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Şehmus Çelik; 
 
“HALKIMIZA AĞA OLMAYA DEĞİL, HİZMETKÂR OLMAYA GELİYORUZ”
 
İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Şehmus Çelik; “Halkımıza ağa olmaya değil, hizmetkâr olmaya geliyoruz” dedi. Gercüş ve bölgesinde seçim çalışmalarını sürdüren ve özelikle anne ve babasının büyük desteğin alan 22 yaşındaki genç aday her kesimin sevgisini kazanmayı başarıyor. 
 
“HALKIMIZ HİZMET BEKLİYOR”
 
Gercüş halkının hizmet beklediğini belirten İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Şehmus Çelik; “Bugüne kadar halkımıza doğru düzgün bir hizmet verilmemiştir. Halkımızın birçok hizmeti beklediğini biliyoruz. Şu anda Gercüş ilçemizin birçok eksiği bulunmaktadır. Bu eksikleri tek tek gidermeye çalışacağız. Örnek vermem gerekirse halkımızın alışveriş yapacağı, yaz ayında serinlemek için gireceği havuz, Sinema, Tiyatro, kültürel, sanatsal, sportif ve birçok mesleki alandaki hizmetlerden yoksun bırakılmış. Onların hayata geçirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Halkımızın yaptığı boş masrafların ceplerinde kalmasını sağlayacağız. Bu sebeple ilk işimiz bu sorunu çözmek olacaktır. İlçemizde bunun gibi birçok sorun bulunmaktadır.
 
“ÖNCELİĞİM GENÇLER VE KADINLAR OLACAK”
 
İlk önceliğinin gençler ve kadınlar olacağını belirten İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Şehmus Çelik; “Gençlerimize ve kadınlarımıza istihdam alanlarının yapılması için girişimlerde bulunacağım. Okul okuyamayan gençlere ve çocuklara maddi destek, okulumuzun ve şehrimizin eksikliklerini gidermek, Maddi durumu düşük olan ailelere destek olmak, yatalak olan hastalara her gün belirli saatler aralarında sağlık hizmeti sunmak ve bunun gibi birçok alanda hizmet üreteceğiz.”diye konuştu.
 
En büyük prensip ve ideolojisinin dürüstlük ve doğruluk olacağını belirten İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı Şehmus Çelik, Gercüş ilçesini bütün güzel güzellikleriyle geliştirmek için çabalayacağını da sözlerine ekledi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler