EKMEN, ''GİDİŞAT KÖTÜ''

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, ''GİDİŞAT KÖTÜ''

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, İl Başkanı Melik Müjdeci ve Merkez İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz ile birlikte basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.
 
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, İl Başkanı Melik Müjdeci ve Merkez İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz ile birlikte basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, “Türkiye'yi karış karış gezmeye devam ediyoruz, hükümetin yanlış politikalarından ötürü gidişat daha da kötüye” gidiyor dedi. İl Başkanı Melik Müjdeci, “İl ve Merkez ilçe teşkilatı olarak sürekli sahadayız. Bizler vatandaşın sorunlarını yerinde dinliyoruz. Elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olamaya çalışıyoruz. Sahada oluşumuz birilerini rahatsız ediyor. Vatandaşın bizimle olması bizleri daha da güçlendiriyor. Vatandaş artık DEVA partisini umut olarak görüyor. Sağlık, enerji, esnaf ziyaretleri ve broşür dağıtımımız bile engellenmeye çalışıldı” diye konuştu.
 
“ÇİFTÇİ GÜBRE ALAMAZ HALE GELDİ”
 
Parti çalışmaları kapsamında Türkiye'nin bir çok ilinde ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ise gidişatın daha da kötüye gittiğini söyledi. Ekmen,  çiftçinin gübre alamaz hale geldiğini, esnafların gelen zamlar karşısında ayakta duracak halinin kalmadığını, emekli ve çalışanların da gittikçe alım gücü düştüğünü söyledi. Ekmen, “Sahada gördüğümüz izlenim vatandaşın iktidar partisinden hızla uzaklaştığı yönündedir. Tüm vatandaşlarımızı hızla darboğaza sürükleyen ekonomik kriz ortamı nedeniyle iktidar partisinin sahaya çıkma yüzü yoktur. Cumhurbaşkanı ‘Ekonomik Kurtuluş Savaşı’ söylemiyle kötü yönetimin sonuçlarını yine başkalarına yüklemeye çalışmaktadır. Ancak diğer taraftan elektriğe, doğal gaza ve vergilere fahiş zamlar yapmaktan geri durmamaktadır” diye konuştu.
 
“İSRAF ORTADAN KALDIRILSIN”
 
Partisinin Batman il yönetimine broşür dağıttıkları gerekçesi ile ceza kesilmesini eleştiren Ekmen, "Eğer gerçekten bir ekonomik savaşta olduğumuza inanıyorsa önce 13 uçağından 12'sini satsın. Devlet bütçesindeki son model 120 bin makam aracının israfını ortadan kaldırsın. Külliyenin muhasebe dahi edilemeyen giderlerini düşürsün, konvoyları düşürsün, Cumhurbaşkanı ve Milletvekilleri hiç olmazsa maaşının yarısını alsın. Ondan sora garip gurebadan fedakarlık beklesin. Son günlerde AK Partili bazı milletvekilleri yaptığımız güzel yollara bakın. Yaptığımız güzel yollardan geçemiyorsanız bakmakla yetinin. İki kilo et alamıyorsanız yarım kilo alın, bir kilo domates yerine iki tane alın, ifadeleriyle vatandaşların aklıyla alay ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler