EKREMOĞULLARI BARIŞA VESİLE OLDU

EKREMOĞULLARI HUSUMETLİ AİLELERİ BARIŞTIRDI

EKREMOĞULLARI’NIN ARACILIĞIYLA, ‘YİNE BARIŞ KAZANDI’
 
Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve ilimizin kanaat Önderlerinden Esat Ekremoğlu, yeni bir barışın sağlanmasına daha neden oldu. 
 
Yaklaşık 1. ay önce Batman –Diyarbakır karayolunda yaşanan elim trafik kazasında 13 yaşındaki Salih Uçan hayatını kaybetmiş, 12 yaşındaki İslam Düzgün ise ağır yaralanmıştı. Ekremoğulları Grup toplantı salonunda yapılan Barış görüşmesine Bayka ve Uçan ailelerinin büyükleri katılım sağladı. İş insanı ve kanaat önderi Esat Ekremoğlu’un öncülüğünde 2 aile arasında yapılan uzun görüşmelerin ardından taraflar barışı seçti. ‘
Barış her zaman kazanmalıdır’ diyen Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve ilimizin kanaat Önderlerinden Esat Ekremoğlu; “Ekremoğulları ailesi olarak bölgemizde husumetli aileler varsa, biz rahat uyuyamayız. İmamlarımızla ve büyüklerimizle birlikte yaptığımız görüşmeler Allah’a şükür olumlu geçti. Bugünde bir barışa daha vesile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah destek olan herkesten razı olsun. Özellikle doğru yolu seçerek barışa evet diyen Bayka ve Uçan ailelerinin bütün fertlerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Yine ilimizin tanınan iş insanlarından Selami Ekremoğlu ise; “Barış her zaman önceliğimiz olmalıdır. Bölgemizdeki bütün anlaşmazlıkları Allah rızası için araya girip çözmek için büyük çabalar sarf ediyoruz. Bugünde Bayka ve Uçan ailelerin barışıyla başımızı yastığa rahat koyacağız. Allah herkesten razı olsun” diye konuştu.
Barış programı okunan Fatiha ve yapılan dualarla sona erdi.
 
 
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler