ESKİ KOCA DEHŞET SAÇTI

ESK KOCA DEHŞET SAÇTI

Batman’ın Aydınkonak mahallesinde ilkokul kapısı önünde 50 yaşlarındaki Ahmet D., pompalı tüfekle boşandığı eşinin yakınlarına av tüfeği ile ateş açtı. Saldırıda Abdullaziz Güneş olay yerinde hayatını kaybederken biri kadın iki kişi yaralandı.
 
Boşandığı eşi ve eşinin kardeşleriyle okul bahçesinde karşılaşan Ahmet D., ile taraflar arsında çıkan tartışmada dehşet yaşandı. Ahmet D., tartıştığı eşi ve eşinin iki kardeşine pompalı tüfekle saldırdı. Saldırıda 1 kişi ölürken 2 kişi ise ağır yaralandı.
 
 
 
Alınan bilgilere göre olay,  Korik Mahallesi Aydınkonak İlkokulu bahçesinde sabahın erken saatlerinde yaşandı.  Çocuğunu erkek kardeşleriyle okula götüren Edibe G. ile o sırada okula gelen eski kocası Ahmet D. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmaya Edibe G.’nin kardeşleri de müdahil olunca tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.  Eski koca Ahmet D., aracından çıkardığı pompalı tüfekle eski eşi Edibe G. ve kardeşleri Recep G. ile Aziz G.'ye ateş açtı. Saldırıda yaralanan Aziz G. olay yerinde hayatını kaybederken yaralı Edibe G. ve Recep G. ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler