ESNAFIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Objektif Gazetesi’ni ziyaret ederek, 1 aylık çalışmalarından bahsetti.

190 ESNAF FAYDALANDI

Gazetemizi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden ÇİFTÇİ, geçmiş bir aylık çalışmalarını anlatırken, yapacaklarını projeleri anladdı KOSGEB’in pandemi dönemimde geliri düşen esnaflara yönelik başlattığı personel istihdam desteğin programı için oda olarak süreç boyunca uzman kişiler tarafından danışmanlık yaptıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, “1700 tane işletme bizden danışmanlık hizmeti aldı. Şartları tutan 190 işletme KOSGEB’den yararlanma imkanı buldu. Nerden bakarsanız bakın 190 işletme 400 istihdama tekabül ediyor. Bunun kredi oranı da 40 milyon TL olup faizsizdir'' dedi

ESNAFI EV SAHİBİ YAPACAĞIZ

Esnaflara konut projelerinin olduğunu belirten Çiftçi, “Valimizi ziyaret ettik. Ziyaret esnasında TOKİ ile işbirliği yapıp esnaflarımıza kira öder gibi ev sahibi olmaları için Valimizden destekte bulunduk ve olumlu karşılandı, şuan bunun için yer bakıyoruz. İnşallah en kısa sürede bu projemize star vereceğiz. E-Ticaret eğitimi için girişimlerde bulunduk bayram sonrasında eğitimlere başlayacağız, özelde mevcut esnaflara genelde ise isteyen herkes bu eğitimlere katılabilecekler.  ” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler