ESNAFLARA E-TİCARET HİZMETİ VERİLECEK

ESNAFLARA E-TİCARET EĞİTİMİ VERİLECEK

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, seçim projeleri kapsamın da esnaf ve girişimcilere yönelik e-ticaret eğitimi gerçekleştiriyor. Eğitim hafta içi her gün saat 10-12 arasında verilecek.
 
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, seçim projelerini hayat geçirmek için yoğun bir mesai ile girişimlerine devam ediyor.
 
Seçim projeleri kapsamın da esnaf ve girişimcilere yönelik e-ticaret eğitimi vereceklerini belirten Başkan Çiftçi, “Seçim öncesindeki projelerimizden olan esnaflarımıza yönelik E-Ticaret eğitimi kapsamında odamız bünyesinde hafta içi her gün saat 10.00-12.00 arasında birebir ücretsiz eğitim verilecektir. Bu eğitimlerin ilk etabı 10.06.2022 tarihine kadar devam edecektir. Özelde internet üzerinde satış yapabilecek giyim, ayakkabı, zücaciye, kozmetik, telefon, aksesuar, mobilya ve benzeri satış yapanları genelde bütün esnaflarımız gelip E-Ticarete başlama, internet satışı ile ilgili ne gerekiyorsa öğrenebilirler. İsteğimiz bütün esnaflarımızın bu eğitimlerden yararlanmasıdır” ifadelerini kullandı.
 
Pandemi sonrasında E-Ticaret hacminin çok büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Çiftçi, “Bilindiği gibi Dünya genelinde yaşanan pandemi sonrasında özellikle perakende sektörü günden güne küçülüyor, E-Ticaret payının büyüdüğünü görüyoruz. Esnaflarımızın bu olaydan etkilenmemesi faydalanmalarını istiyoruz. Sonrasında geniş kapsamlı bir seminer vermeyi de planlıyoruz. Batman’ın ve esnaflarımızın gelişmesi ve büyümesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler