Gazeteci Enver Arslan Kabri Başında Anıldı.

Duayen gazeteci Enver Arslan kabri başında anıldı.

Duayen gazeteci Enver Arslan , ölümünün 28. yılında kabri başında anıldı.
 
Duayen gazeteci Enver Arslan , ölümünün 28. yılında kabri başında anıldı.28 yıl önce elim bir kaza sonucu yaşamını yitiren duayen gazeteci Enver Arslan , vefatının 28. yılında kabri başında meslektaşları tarafından anıldı. Karşıyaka Mezarlığındaki  bulunan mezarı başında Yasini şerif okundu ve dualar edildi.
 
 
Burada bir konuşma yapan Batman Basın Konseyi başkanı Ercan Arslan  , "Enver Arslanı kaybedeli 28 yıl oldu. Onu büyük bir özlemle, saygıyla anıyoruz. 28.ci yılında yine meslektaşları olarak kabri başında bir araya geldik. Batman basınına evrensel gazetecilik ilkelerini taşımış, yerleştirmiş öncü bir meslek büyüğümüzdür. O ilkeler çerçevesinde Batman basının temellerini atmıştır. Bizler de hala onun getirdiği ilkeler ve gazetecilik anlayışı ile hareket etmeye devam etmeye gayret ediyoruz.
 
Öncelikle buraya gelip bizleri yalnız bırakmayan tüm Batman basın camiasına teşekkür ediyorum. 28 yıl önce ebediyete intikal eden büyüğümüzü burada özlem ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun” dedi. (Alican Atak)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler