GÖNER "ÖNLEM ALINMAZSA KEPENKLER KAPANACAK"

GÖNER "ESNAF ZAM DEĞİL KATKI BEKLİYOR"

Batman Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Seyfettin Güner, son zamlardan sonra çayın tadının, kahvenin ise hatırının kalmadığını söyledi.
 
“ZAMLARLA MÜCADELE EDEMİYORUZ”
 
 
Çay ve şekerin yanı sıra elektrik, doğalgaz ve diğer girdilere gelen zamlarla kahveci esnafının zor durumda olduğunu söyleyen Oda Başkanı Seyfettin Güner; “Önlem alınmazsa kepek kapatacağız. Çayın ne tadı kahvenin de ne hatırı kaldı” dedi.
 
ZAMLAR YAĞMAYA DEVAM EDİYOR
 
Başkan Güner, şöyle devam etti; “Zamların ardı arkası kesilmiyor. Çay 45 TL'den 85 TL, şeker 12 TL'den 23 TL, tüp 250 TL'den 310 TL'ye çıktı. Elekrik % 127, doğalgaz % 100 ve diğer harcamalara gelen zamlar esnafımızı çok zor durumda bırakmıştır.
Esnafımız 3 seneden beri pandemi ile ağır darbe yedi. Devletimizden esnafımız için katkı beklerken, son yapılan zamlar ve gelecek olan zamlar artık çekilmez bir hal aldı.
Bu konuda yetkililerden en kısa zamanda bu duruma dur demesini bekliyoruz. Biz oda olarak esnafımızın bu sıkıntılarını en kısa zamanda gidermesi için gereken neyse yapacağız.
Oda olarak esnafımızın sıkıntılarının kısa sürede giderilmesi için, devletimizden  en azından tüketmekte olduğumuz, çay, şeker, tüp, elektrik ve doğalgaza özel bir indirim uygulanmasını istiyoruz.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler