Güneştekin," 16 yıla büyük hizmetler sığdırdık"

Ak Parti Batman Milletvekili adayı Murat Güneştekin,"Parti olarak 80 yılda yapılandan fazlasını 16 yıla sığdırdık."

Batman için partisinin 2023 hedefleri hakkında açıklama yapan Güneştekin, "2023 yılına daha 5 yıl var. O hedeflerimizin çoğunu gerçekleştirmiş durumdayız. Batman için hayati önem arz eden sorunların başında gençlerimize iş bulmaktır. Hep söylüyoruz. Yaparsa AK Parti yapar."

Batman'da bölünmüş yollardan tutun sağlık hizmetlerine kadar çok sayıda yatırımların yapıldığını belirten Güneştekin,  İşsiz gençlere iş imkânı yaratmak için kolları sıvadık. AK Parti hükümetlerinin millet için yaptığı hizmetler halk tarafından çok iyi biliniyor” dedi.

Güneştekin,'Geçmişte insanların parası olmadığı için hastanelerde ölüme terk edildiğini, ancak milletin içinden çıkan Erdoğan'ın bu zulme son verdiğini anlattı."

Geçmişte memura para ödeyemeyeceği için Avrupa kapılarında bekleyen hükümetler olduğunu aktaran Güneştekin, şunları kaydetti

"Daha sonra göreve gelen AK Parti'nin dış borçları bitirerek faiz lobisine verilen paraları hizmete aktararak, halkın cebindeki parayı, sofradaki ekmeği, evdeki huzuru artırmak için vaatlerde bulunduklarını, ancak diğer partilerin yıkımlarla halkın karşısına çıktığını, milletin de bunlara geçit vermeyeceğini bildirdi."

Güneştekin, "Birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz. Bize saldıranlar çok, bizim düşmanlarımız çok. Onun için birliğimiz beraberliğimiz, omuz omuza yürümemiz son derece önemli."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler