Hamidi, Batman’ın yatırım ve projelerini görüştü

Hamidi, Batman’ın yatırım ve projelerini görüştü

Ak parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'la Batmana yapılması gereken yatırım ve projeler konusunda istişarelerde bulundu.
 
Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Ak Parti Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında ''Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu'' kapsamında Batman'ın ekonomik durumu ve Batman'a yapılması gereken yatırımlar konusunda istişarede bulundu. Batman'da yatırımların takipçisi olan ve Bakanlıklar arasında mekik dokuyan Milletvekili Ataullah Hamidi, ilimize yapılacak yatırımların takipçisi olmaya devam edeceği mesajını verdi.
 
KADINLAR GÜNÜNÜ KUITLADI
 
Milletvekili Hamidi bugün kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Hamidi mesajında “Huzurun ve meşruiyetin en kudsi sığınağı olan muhterem kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü can-ı gönülden tebrik ediyorum. Yaşantımızın her anında varlıklarını hissettiğimiz, en değerli ve saygın varlığımız olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tekrar yürekten tebrik ediyorum. Tüm kadınlarımıza Cenab-ı Allah’tan (CC) sağlıklı ve huzur dolu bir hayat diliyorum.” Dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler