Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nebati Batman'da

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati’nin katılımıyla "Batman’ı Şaha Kaldıracak Dev Projeler" tanıtım toplantısı yapıldı.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Siirt'teki temaslarının ardından "Batman’ı Şaha Kaldıracak Dev Projeler" tanıtım toplantısına katılmak üzere Batman’a geldi.

Toplantıda konuşan Nebati, Türkiye'de çok önemli şeylerin yaşandığını belirtti.

Nebati, "2013 Mayıs ayına geldiğimizde Türkiye faizleri en düşük, dövizleri stabil, enflasyon düşük ve muhteşem yatırımların yapıldığı bir atmosferde 3’ncü köprünün, Marmaray ve 3’ncü havaalanının konuşulduğu bir ortamda birileri rahatsız olmuştu. Adımlarını attılar. Gezi olaylarıyla bu ülkenin seçilmiş hükümetine darbe yapmaya çalıştılar. Sokakları hareketlendirdiler ve o hareketlerin kaynağı, dışarısı içerideki hain ortaklarıyla da adımlar atıldı. Türkiye o günleri 90’lı yılları hatırlayarak hızlı bir şekilde aştı. Çünkü devletine sahip çıkan bir millet vardı." dedi.

Gezi olayları sonrasında da olayların peş peşe yaşandığını dile getiren Nebati, "Mayıs ayındaki o operasyonlardan sonra 17-25 Aralık yargı darbe girişimini gerçekleştirdiler beceremediler. O yetmedi 6-8 Ekim olaylarıyla Türkiye’yi yine karıştırmaya çalıştılar yine olmadı. Her seçimde bu millet öylesine sert dersler verdi ki, akılları başlarına gelmemişçesine 15 Temmuz 2016’da askeri darbeyle bu ülkeyi parçalamak ve bölmek için operasyon yaptılar. Onu da atlattık. 15 Temmuz’u 250’nin üzerinde şehit 2 bin üzerindeki gazilerimiz, millet-devlet bütünlüğünü ortaya koyarak vatana, millete, devlete ve bayrağa sahip çıkma ülküsüyle hareket ettik ve atlattık. Bunun üzerinden Cumhurbaşkanlığı sistemine daha geçer geçmez Türkiye üzerinden operasyonlar yaptılar. 10 Ağustos’ta ekonomik operasyonla bu ülkenin bankalarına finans sistemiyle saldırılarda bulundular." ifadelerini kullandı.  

Toplantıda AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman il Başkanı Av. Akif Gür ile AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin birer konuşma yaptı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler