HDP’de kongre hazırlığı

HDP’de kongre hazırlığı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Kongre Komisyon Üyeleri, gazetemize ziyarette bulunarak Aralık ayında yapılacak kongre hakkında bilgi verdi.


Aralık ayı içerisinde kongreye gidecek olan HDP Batman İl Örgütü basın kuruluşlarını ziyaret turu kapsamında gazetemizi ziyaret etti. 

HDP İl Kongre Komisyon Üyeleri Narin Erol, İlkay Alagöz, Eşref Büyüktop, Ali Yel, Veysi İnanç ve Parti Meclis Üyesi İbrahim Erkul kongre hakkında bilgi verdi. STK’lar ve basın kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten komisyon üyeleri, fikir alışverişinde bulunarak yeni oluşturulacak parti yönetimi için isimleri tek tek not almaya başladı. Eşit temsiliyet üzerine bir oluşum oluşturmaya çalıştıklarını belirten Kongre Komisyon Üyeleri, ilçelerde yaptıkları halk toplantılarının dışında Batman’ın da beş farklı bölgesinde toplantılar yaptıklarını ifade etti. Halktan gelen tüm önerileri alıp bir havuz sistemi yaptıklarını söyleyen HDP Kongre Komisyon Üyesi Veysi İnanç, “Kongre adayları gelen öneri ve taleplere göre belirlenecek. Batman’ın sorunlarına cevap olacak bir yönetim kurmaya çalışıyoruz. Halkımıza ve partimize hizmet edecek arkadaşlar arıyoruz. Talep çok yoğun ve ilgi büyük. Halk da parti çalışmalarında görev almak istiyor. İnşallah il kongremiz hayırlı olur” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler