HÜDA PAR Emekliler Haftasınıu Kutladı

HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin Emekliler Haftasını Kutladı

HÜDA PAR  Batman İl Başkanı Davut Şahin Emekliler Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, şu açıklamalara yer verdi ;

" Emeklilerimizin, hayatlarını daha rahat ve huzurlu bir ortamda sürdürmeleri için gerekli iyileştirmelerin yapılması gerekir. Emeklilerimizin, barınma ve sağlık alanında sorunları var özellikle de kimi emeklilerimizin aldıkları düşük maaştan dolayı geçim sıkıntısıyla ilgili sorunları var. Bu konuda, adımların atılmasıyla ilgili beklentileri söz konusudur. Beklentilerin karşılık bulması için HÜDA PAR olarak emeklilerimizin çözülmesi gereken sorunlarını dile getirmeye, kamuoyuyla paylaşmaya ve bunların takibini yapmaya devam edeceğiz.

Emeklilerimiz  ömürlerinin verimli yıllarını kamunun hizmetinde geçirmiş fedakar yaşlı kesimimizdirler. Bu manada, mensubu olduğumuz Aziz İslam dini yaşlılarımıza yardımcı olmamızı, saygı ve hürmette kusur etmememizi, özellikle de yaşlı anne ve babamıza bir ‘öf’ bile demememiz gerektiğini emrediyor. Bugünün yaşlıları, dünün gençleriydiler. Bugünün gençleri de yarının yaşlıları olacaklar. Bu hakikatin unutulmaması gerekir. O yüzden yaşlılarımıza ne kadar hürmet etsek, onlara ne kadar yardımcı olsak yine de azdır. Çünkü bu insani ve İslami bir sorumluluktur.

Bu duygu ve düşüncelerle, her yıl 28 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında kutlanan Emekliler Haftası münasebetiyle kıymetli emeklilerimizi en samimi duygularımızla selamlıyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte huzurlu ve sağlıklı bir yaşam geçirmelerini Rabbimizden diliyorum " dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler