“Huzur ve güven ortamıyla sıkıntıları atlattık”

​Gercüş ilçesinde incelemelerde bulunan Batman Valisi Ahmet Deniz, sağlanan huzur ve güven ortamıyla sıkıntıların atlatıldığını söyledi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, çeşitli inceleme, toplantı ve köy ziyaretlerinde bulunmak üzere Gercüş ilçesine gitti.

Gercüş Kaymakamı Ünal Koç ve kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Deniz, daha sonra ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Yatılı Bölge Okulu konferans salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısına katılan Deniz, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Deniz, "Ramazan ayının rahmeti, bereketini ve tüm güzelliklerini hep beraber yaşıyoruz.  İnşallah birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir bayram geçiririz" dedi. 

Muhtarların mahalle ve köylerde devletin temsilcileri olduklarını belirten Deniz, "Muhtarlar halkla devlet arasında köprüdürler. Birçok şeyi sizin aracılığınızla halka iletiyoruz. Bu nedenle çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz." diye konuştu.

Deniz, “Tek bir silahlı terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecektir. Çocuklarımızın terör odaklarının tuzağına düşmemesi için dikkat edilmelidir." ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından ilçede yapımı devem eden 20 derslikli ilköğretim okulu inşaatını ve yapımı tamamlanmak üzere olan 30 yataklı ilçe devlet hastanesi binasında incelemelerde bulunan Deniz, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kamu yatırımlarını sıklıkla denetlenmesini isteyen Deniz, binaların eksikliklerin giderilmesi konusunda yetkililere talimat verdi.

Ziyaret ve incelemelerin ardından Gercüş ilçesine bağlı Yamanlar, Gökçepınar, Çukuryurt ve Akyar köylerini ziyaret eden Deniz, köy sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Köylerin taziye evlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Deniz, köylerde vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için altyapı ve üstyapı yatırımlarının yapıldığını, ulaşım sıkıntısı olan köylerin yollarına asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

Deniz, "Vatandaşa hizmet etmek bizim asil görevimizdir. Vatandaşın memnuniyeti bizim için her şeyden daha önemlidir. Asıl olan birlik, beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkmaktır. Bölgemiz 30-40 yıldır bölücü terör örgütünün baskısı nedeniyle çok büyük sıkıntılar çekti. Sağlanan huzur  ve güven ortamıyla birlikte bu sıkıntıları atlattık. İnsanlarımız istediği saatte cadde ve sokaklarda rahat bir şekilde dolaşıyor. Bize düşen; bu güven ve huzur ortamına sahip çıkmak ve huzurumuzu bozmaya çalışan hainlere yüksek sesle karşı durmaktır." diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler