“İŞ BİRLİKLERİ İLE BATSO’YU GÜÇLENDİRECEĞİZ”

ORTAK AKIL VE İŞ BİRLİĞİ PROJELERİ İLE “İŞ BİRLİKLERİ İLE BATSO’YU GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) başkan adayı Celil Demir projelerini açıklamaya devam ediyor. Yoğun bir seçim süreci içinde olan Değişim ve Yenilik Grubu, her sektör ve temsilcilik ile buluşup projelerini anlatıyor. BATSO yönetimine geldiklerinde tüm paydaşlarla birlikte ortak projeler üreteceklerini belirten Celil Demir önderliğindeki Değişim ve Yenilik Grubu’nun bu yönde projeleri ise şunlar:
 
BÖLGE ODALARI İLE ORTAK AKIL
 
Bölge odaları ile ortak akıl toplantıları yapılmasına önderlik edilip ev sahipliği yapılacak. Ekonomik ve sektörel gelişmelere dair ortak kararlar alınacak.
 
DOSTLAR MECLİSİ
 
Şehrin kanaat liderleri ve akilleri ile sohbetler düzenlenip fikir alışverişi yapılacak.
 
YEREL DANIŞMA KOMİTESİ İLE ODALARLA İŞ BİRLİĞİ
 
TMMOB, MÜSİAD, TÜMSİAD, ASKON ve diğer derneklerle kısacası şehrin bütün dinamikleri ile görüş alışverişi yapılacak, sorunlar dinlenilecek. Üyelerimizin kamu kuruluşlarından aldıkları hizmetlerin geliştirilmesi ve üyelerin yaşadıkları sorunların çözülmesi, haksızlıkların giderilmesi için BATSO başkanlığında kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin de üyesi olduğu bu komite aktif olarak çalışacak. Batmanlılara bütün kurumlarda bekleyen sorunlar ortak akıl ile giderilecek ve çalışmalar desteklenecek.
 
LOBİ FAALİYETLERİ
 
Güçlü bir Batman lobisi kurmak ve bu lobiyle devletin kaynak ve imkanlarından Batman’a daha fazla pay ayrılmasını sağlamak en önemli misyonumuz olacak. Batman’a kazandırılacak her yatırım, her derslik, her fabrika son derece önemlidir. Lobi faaliyeti desteklenecek.
 
ÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞ BİRLİĞİ
 
Hedefimiz Batman Üniversitesi ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası arasında etkin ve nitelikli, gerçekçi ve sonuca ulaşabilen iş birlikleri oluşturmak ve sınırlı kaynakların rasyonel bir şekilde kullanılması için kuvvetli bir koordinatör olmak.
 
HİBE, DESTEK VE FONLAR
 
SODES, KOSGEB, TÜBİTAK, Tarım Bakanlığı, Sanayi Bakanlığı, Mikro Kredi, Teknoloji Geliştirme, Kooperatifçilik, Devlet Planlama Teşkilatı, İş-Kur, DİKA, Avrupa Birliği Fonu ve benzeri tüm kurumlarla iş birliği sözleşmeleri planlanacak. Tüm hibe destek ve fonlar ile ilgili haber ve bilgiler odanın web sitesi ile basılı yayınlarından yayınlanacak, üyeler bilgilendirilecek.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler