İş Kur’dan 1200 kişiye iş imkanı

İş Kur’dan 1200 kişiye iş imkanı

İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz TYP alımları ile ilgi açıklama yaparak, 1200 personel istihdam edeceklerini ve alımların kura ile yapılacağını belirtti.
İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz TYP alımları ile ilgi açıklama yaparak, Merkez Belediye 600 Kişi, Müftülük 200 Kişi, Orman İşletme Müdürlüğü(Milli Parklar-Üniversite) 50 Kişi, İl Özel İdaresi (Afad-Göç İdaresi-Kosgeb, Gençlik Vb.) 80 Kişi, Hasankeyf Kaymakamlığı 20 Kişi, Hasankeyf Belediyesi 230 Kişi, İl Kültür Müdürlüğü 30 Kişi olmak üzere 1200 personel istihdam edeceklerini; ve alımların kura ile yapılacağını belirtti.
 
TYP ALIMLARI BAŞLIYOR
 
Eviz açıklamasında; "Bilindiği üzere İŞKUR İl Müdürlüğümüz tarafından her yıl Toplum Yararına Programlar ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalıştırılmak üzere geçici süreli işçi alımı yapılmaktadır. Bu yıl 1200 kişilik bir kontenjan belirlendi, belirlenen bu kontejanlara başvurmak isteyen vatandaşlarımızın 21.05.2018-25.05.2018 tarihleri arasında www.iskur.gov.tr elektronik adresimizden veya İŞKUR Hizmet Binamıza gelerek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru süresi tamamlandıktan sonra Başvuranların sosyan durum incelemesi ve güvenlik soruşturması yapılarak, uygun kişiler arasından kontenjanların % 100’ü NOTER tarafından basın huzurunda çekilecektir. Ayrıca Şuanda Program açılmayan ilçelerimiz için ayrıca bir çalışma yürütülmektedir.” dedi.
 
ALIMLAR NOTER HUZURUNDA YAPILACAK
 
Eviz açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Bu itibarla İŞKUR TYP projelerine başvuran tüm vatandaşlarımız, rahat olsun; bu süreçte hiçbir haber ve iddialara inanmasın; dolandırıcılara itibar etmesin. Çünkü NOTER marifetiyle hukuk, adalet ve eşitlik ilkelerine riayet edilerek kuralar çekilecek ve şeffaf bir şekilde basın huzurunda yapılacaktır. Güvenlik tedbirleri nedeniyle “toplum karşısında kuralar” çekilmeyecektir. Basın huzurunda çekilecektir. "dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler