"KADINLARDAN KADINLARA ŞİMDİ DAYANIŞMA VAKTİ"

"KADINLARDAN KADINLARA ŞİMDİ DAYANIŞMA VAKTİ"

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde yaşanan depremden etkilenen vatandaşlara yardım amacıyla saha çalışmalarını ve sosyal yardımlarını tüm hızıyla sürdüren Memur-Sen’in yardım kampanyaları devam ediyor.
 
Memur-Sen Kadınlar Komisyonumu ile İHH Kadın Komisyonun birlikte organize ettikleri “Kadınlardan Kadınlara Şimdi Dayanışma Vakti” mottosuyla düzenledikleri ve içinde kadınların ihtiyaç duyduğu yaklaşık 30 kalem eşyanın olduğu Kadın Kolisi kampanyası düzenledi.
 
Kampanyaya destek veren vatandaşlarımız kısa bir süre içinde 700 kolilik tırı hazır hale getirdiler. Yardım tırı bugün Adıyaman ve Malatya iline ulaştırılmak üzere yola çıktı.
 
Konu ile ilgili olarak Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Başkanı Şehmuz Önlü, “Memur-Sen olarak deprem bölgesine 10 milyon TL bağışta bulunduk. Memur-Sen olarak bugüne kadar 134 TIR yardımı deprem bölgelerine gönderdik ve  “270 kişilik arama kurtarma ekibimizle sahadaydık, can kurtardık. Bölgeye 6 milyon lira tutarında 550 çadır gönderdik.  Memur-Sen ve bağlı sendikaların genel başkanlarının birer maaşını AFAD’a bağışladı. Memur-Sen olarak, konukevi ve sosyal tesislerini depremzedelere açtık. Batman Memur-Sen teşkilatı olarak ta Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Malatya ilimize İHH ve Kızılay işbirliği ile kuru gıda, ekmek, çadır, su, tüp, yakacak, tekstil malzemesi gibi yardım malzemelerini ilettik. Bugün de iki teşkilatımızın kadınlarının daha önce yaptıkları sandviç çalışmasına yeni bir organizasyon ile destek verdiler ve 700 kolilik tırımızı depremzedelere ulaştırmak için elhamdülillah yola çıkardılar. Başta görev alan kadınlarımız olmak katkıda bulunan tüm vatandaşlarımıza binlerce teşekkür ederiz. Rabbim onlardan razı olsun.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler