KAYMAKAM ÖZTÜRK, AŞURE PROGRAMINA KATILDI

KAYMAKAM ÖZTÜRK, AŞURE PROGRAMINA KATILDI

Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Muharrem Ayı ve Hacı Bektaş Veli Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen aşure dağıtım programına katıldı.
 
Kaymakam Şenol Öztürk, Hasankeyf Hanımeli Kadın Kooperatifinde Hasankeyf Kaymakamlığı tarafından organize edilen aşure dağıtım programında siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar ve kadın kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek katılımcılara aşure ikram etti.
 
Kaymakam Öztürk yaptığı konuşmasında “Muharrem Ayı boyunca birlik, beraberlik ve Kardeşlik duygularını pekiştiren, milli örf ve adetlerimizin yaşatılmasını simgeleyen aşure günü milletimiz açısından önemli günlerden biridir. Biz de dinimizden ve inancımızdan kaynaklı olan bu güzellikleri yaşatabilmek adına bir araya geldik. Başta Hasankeyfli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Aşure Gününü kutluyor, Muharrem ayımızın da hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
 
Hasankeyf Hanımeli Kadın Kooperatifinde düzenlenen Aşure etkinliğine Kaymakam Şenol Öztürk, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İlçe Jandarma Komutan V. Cengiz Oyar, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Önal, Kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve kadın kooperatifi üyeleri katıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler