KOZLUK KAYMAKAMI GÜNGÖR, "KAYA TUZU" GÖLETLERİNİ İNCELEDİ

"Vatandaşlar buluşmaları" kapsamında köy ziyaretlerini sürdüren Kaymakam Güngör, Tuzlagözü Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. Ardından Çayhan Köyüne geçerek kaya tuzu göletlerinde incelemelerde bulundu.

 
Kaymakam Ekrem GÜNGÖR vatandaşlar buluşmaları kapsamında Tuzlagözü Köyünü ziyaret etti. Vatandaşların sorun, istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Güngör, Çayhan Köyüne geçerek kaya tuzu göletlerinde incelemelerde bulundu.
 
Bölge halkının ürettiği, çevre il-ilçelerden yoğun talep alan ‘’kaya tuzu’’ göletlerini yerinde inceleyen Kaymakam Güngör; üretim, satış ve pazarlama hakkında teknik personel, muhtar ve üreticilerden bilgi aldı.
 
Kaymakam Güngör yaptığı açıklamada: ‘’ İlçemizin sosyo-ekonomik faaliyetlerinden Kaya Tuzu üreticiliği asırlardır devam etmektedir. İlçemize bağlı Derince, Tuzlagözü, Çayhan Köyleri ve Çay Mevkii olmak üzere birçok farklı yerlerde kaya tuzu üretimi vatandaşlarımız tarafından yapılmaktadır. Son yıllarda gelişen olanaklar sayesinde üretimi git gide artmakta olan kaya tuzuna çevre yerlerden de gittikçe artan bir rağbet olmuştur. ‘’ dedi.
 
Saha temaslarını tamamlayan Kaymakamımız buradan Tuzlagözü Jandarma Karakol Komutanlığına geçerek görevli personeller ile bir araya geldi. Bir süre sohbet eden Kaymakamımız mesai arkadaşlarına görevlerinde kolaylıklar diledi.
 
Ziyaretinde Kaymakam Güngör’e İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Aytaç Karaoğlu, İlçe Özel İdare Müdürü Selahattin Aydın ve Tarım Orman İlçe Müdürü İsmail Hakkı Ssğlam eşlik etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler