MEKTEBİM, BATMAN'DA LANSMAN YAPTI

MEKTEBİM KOLEJİNDEN BATMAN’DA YENİ KAMPÜS

Adını Atatürk’ün kurduğu Millet Mektepleri’nde alan ve “Bilim Kurulu” ile Türkiye’de bir ilke imza atan Mektebim Koleji, kampüs ağını genişletti.
 
 
Türkiye genelinde 35 kampüsü bulunan Mektebim, bu kez Batman’da “Gelecek sensin” dedi. Batman Kampüsü Lansmanı ve Erken Çocukluk Eğitimcisi Prof.Dr. Belma Tuğrul’un “Cansuyu Ebeveyn Olmak?” seminerine Batmanlılar büyük ilgi gösterdi.
 
2011 yılında Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko tarafından kurulan Mektebim Koleji, büyüme çıtasını yükseltti. Adını Atatürk’ün kurduğu Millet Mekteplerinden alan Mektebim, kampüs ağına bir yenisi daha ekledi.  Mektebim Koleji Batman  Kampüsü Lansmanı, Batman İl Kültür Merkezi’nde 6 Mayıs’ta gerçekleşti. 
 
YENİ VE GÜÇLÜ ADIMLAR ATIYORUZ”
 
Lansman programına Mektebim Koleji Kurucusu ve Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko, Mektebim Koleji CEO’su Elif Çağlayan, Kampüs Kurucuları Murat Tüzün, Fırat Tunç,Faysal Tekin, Veysel Yıldız ve Tercan Demirtaş  Mektebim Koleji yöneticileri, veliler ve çok sayıda konuk katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan lansmanın açılış konuşması, Kampüs Kurucularından Fırat Tunç tarafından yapıldı. Eğitimin önemine dikkat çeken Tunç, “Öğrencilerimize yeni kapılar açma hedefiyle ulusal bir eğitim kurumu olan Mektebim Koleji Ailesine katılmış olmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
 
ATATÜRK’ÜN İZİNDE, BİLİM YOLUNDA
 
Mektebim’in kuruluş hikayesine değinen Mektebim Koleji Kurucusu ve Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko ise “Atatürk’ün izinde aydınlık nesiller yetiştiriyoruz” diyerek, Mektebim Kolejinin eğitim vizyonuyla ilgili bilgiler verdi. Kalko, “Sürekli gelişime inanıyoruz. Bu nedenle tüm paydaşlarımız için sürekli eğitimin yolunu açıyoruz. Alanında öncü 11 bilim insanından oluşan Bilim Kurulu ile Türk eğitim sektöründe bir ilke imza attık. Türkiye’yi ileriye taşımak ve geleceğe yön vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Geleneksel sahne projesi ‘Kahraman Mektepliler’ ile çocuklarımızı profesyonel sahneye hazırlarken, tarih bilincini de çocuklarımıza yerleştiriyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ne kadar önemli ve değerli olduğunu biliyor ve adımlarımızı daima gelişim için atıyoruz. Mektebim Koleji olarak bugün eğitim ve bilimin bayrağını Batman’da  dalgalandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 
BİLİM, SANAT VE SPOR
 
Mektebim Koleji CEO’su Elif Çağlayan ise M-LEAD, Yenilikçi Eğitim Programları, 2+2 çift diploma, Kahraman Mektepliler ve Zirvedekiler gibi programlarla Mektebim Kolejinin sektörde fark yarattığına dikkat çekti. Sadece akademik değil sanat ve spora da yatırım yaptıklarını belirten Çağlayan, “Amacımız geleceğin eğitimini vermek ve çocuklarımızı değişen dünyaya uyum sağlayan bireyler olarak yetişmek. Mektebim Koleji Batman’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
PROF.DR. BELMA TUĞRUL AİLELER VE MİSAFİRLER İLE BULUŞTU
 
Mektebim Koleji Batman Kampüsü Lansmanı, Mektebim Koleji Kurucusu Ümit Kalko ve CEO’su Elif Çağlayan’ın kampüs yöneticilerine rozet takma töreniyle sona erdi. Lansmanın ardından Mektebim Koleji ev sahipliğinde Erken Çocukluk Eğitimcisi “Cansuyu Ebeveyn Olmak” konulu seminer verdi. Çocuk yetiştirirken dikkat edilmesi gereken püf noktaları ve çocuğun hayatında oyunun önemi  hakkında bilgiler verdi.
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler