Mezarlıklarda Çiçek ve Fidanların kurumasına karşı önlem

Mezarlıklarda Çiçek ve Fidanların kurumasına karşı önlem

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, kent merkezindeki mezarlıklara Çiçek ve fidan dikimine başlarken var olan fidan ve çiçeklerin kurumasını önlemek için su bidonu temin etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya, bazı meclis üyeleriyle birlikte, kent merkezindeki mezarlıklarda yürütülen çalışmalar hakkında yerinde bilgi almak ve incelemelerde bulunmak için Asri Mezarlıktaydı. Batmanlıların vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde dini vecibelerini yerine getirebilmelerinde kolaylıklar sağlayan Mezarlıklar Müdürlüğü, yaz mevsimi dolayısıyla vatandaşların yakınlarının mezarlarına ektiği çiçek ve ağaçların kurumaması için su bidonu teminine gitti.
 
500 SU BİDONU DAĞITILDI
 
İlk etapta 500 adet su bidonu dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Çetinkaya, halkın mezarlıklara geldiklerinde mezarlık sulamasında zorluklarla karşılamaması için böyle bir önlem aldıklarını ifade etti. Deforme olan ve zarar gören su bidonlarının yerine toplamda 1500 adet su bidonu alan Mezarlıklar Müdürlüğünün bu yöndeki çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı ve beraberindekiler, yeni alınan su bidonlarını doldurarak mezarlıklardaki çiçekleri suladı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler