Milletvekili Başaran Radyo Yüksel'in Konuğuydu

Milletvekili Başaran Radyo Yüksel'in konuğuydu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran partilerine yönelik düzenlenen fezlekeler hakkında  açıklamalarda bulundu.

 Radyo Yüksel'de DJ Meryem2in sunduğu programa konuk olan, HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran önemli açıklamalrda bulundu.
HDP’li milletvekilleri hakkında uzun bir süredir fezlekeler düzenlendiğini belirten Milletvekili Başaran, “Fezlekeler başladığımız günden bu yana da devam ediyor. Bizim çalışanlarımız gözaltına alınıyor. Sürekli fezlekelerle tehdit ediliyoruz. Katıldığımız programlardan dahi fezleke hazırlanıyor. Türkiye’de artık kanunlar bile uygulanmıyor. Barışı savunmak suç, ekonominin kötüye gittiğini söylemek suç, her söylem suç. Kendilerinden başkasının konuşmasını istemiyorlar. Bugün HDP kapatılmıyor ancak fiili olarak çalıştırılmama siyaseti yürütülüyor. Batman’da her zaman etkinlik yasağı getiriliyor. Bu bize karşı uygulanıyor. Her zaman siyasi faaliyetlerimiz engelleniyor. İl binamızın önleri kapatılıyor, vekiller darp ediliyor ve her an saldırı altındayız. Ya bizim siyaseti benimseyeceksiniz ya da siyaset yapmayacaksınız diyorlar. Biz bunun karşısında olmaya devam edeceğiz. İktidarın ülkeyi batırdığını söylemeye devam edeceğiz. 40 bin fezleke hazırlasalar da biz söyleme devam edeceğiz. Bizler halktan kopuk değiliz. Erken seçim çağrısı yaptık. Biz halktan uzak değiliz. Kendi çıkarlarımız için çalışmıyoruz. Mecliste de mücadele ediyoruz. Biz kazanacağız” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler