MUHASEBECİLER HAFTASINDA ETKİNLİKLER İPTAL

MUHASEBECİLER HAFTASINDA ETKİNLİKLER İPTAL

 
1 7 - Mart Muhasebeciler Haftası
 
SMMM - Batman-Siirt Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Hayrettin Başaran, 1 - 7 Mart Muhasebeciler Haftası münasebetiyle basın turu kapsamında Batman Objektif Gazetesini ziyaret etti.
 
 
Her yıl 1 - 7 Mart tarihlerinde etkinliklerle kutlanan  muhasebciler haftası bu yıl, İdlib’de hava saldırısında 33 askerin şehit olması nedeniyle kutlama yapılmadı.
 
 SMMM Oda Başkanı Hayrettin Başaran, Başkan Yardımcısı Temin Orhan ve Oda Sekreteri Abdullah Yıldırım ile birlikte gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çiftçi'yi ziyaret ettiler.
 
 
BARIŞ MUHASEBESİ YAPMALIYIZ
 
 
Başaran yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Başaran " Her yıl bir dizi etkinlikle kutladığımız 1-7 mart muhasebeciler haftasını bu yıl ülkemizi yasa boğan İdlip'teki olaydan dolayı tüm kutlamalarımız iptal ettik. Sadece bazı kurum ve basın kuruluşu ziyaretlerinde bulunarak yaptığımız çalışmaları paylaşıyoruz.Muhasebeciler ve Mali Müşavirler olarak Batman ekonomisini kalkındırmayı ve güçlendirmeyi hedefliyoruz. Birbirimizle barışık olmalıyız. Başarı için öncelikler biribirimize karşı barış muhasebesi yapmalıyız."
 
Başaran konuşmasının devamında şöyle dedi.
Başaran " Firmaların başarılı olması için, işin ehli ve liyakat sahibi insanlarla çalışması gerekiyor.Günlük planlar değilde uzun vadeli plan ve projeler üzerinde çalışmalıyız. İlişkelirmiz menfaate dayalı olmamalı. Geuplaşmadan kurulup kollektif çalışmaları ön planda tutmamız gerekiyor."
 
SMMM OBJEKTİF'İN 7. YILINI KUTLADI
 
SMMM Oda Başkanı ve beraberindekiler, 7 Yayın yılına giren Objektif Gazeetsi çalışanlarını tebrik ederek, " Objektif Gazetesi ekibine, 7. Yayın yılında başarılar diliyorum. Allah nice başarılı 7 yıllar nasip etsin." Dedi.
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler